«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 25

Κυβέρνηση και κόμμα στα δύο άκρα

Η Κυβέρνηση και τα  στελέχη-βάση  του κόμματος  στα χαρακώματα ή όχι ?.

Το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά από τη σύστασή του, αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κινήματος.
STOPPASOK Κυβέρνηση και κόμμα βρίσκονται στα δύο αντίθετα άκρα.
Όση προσπάθεια κι αν κάνουν τα κυβερνητικά στελέχη να πείσουν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος στα αδιανόητα και αισχρά μέτρα που κάθε μέρα σκαρφίζονται...
είναι πασιφανές ότι η προσπάθειά τους είναι αποτυχημένη.
Όποιος γυρνάει έστω και λίγο έξω, διαπιστώνει χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια ότι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, η κομματική βάση δηλαδή, είναι εντελώς αντίθετοι με τα μέτρα της κυβέρνησης και κινούνται προς εντελώς άλλη κατεύθυνση.
Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένου ότι πρόκειται για ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει για όλους μας η κυβέρνηση των αρπακτικών.
Το να προσπαθούν οι ταλαίπωροι υπουργοί του Γιώργου αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας πείσουν ότι υπάρχει λαϊκή στήριξη στις αποφάσεις τους, είναι σα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η νύχτα είναι μέρα και το αντίθετο.
Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η προσπάθειά τους αυτή τους εκθέτει και τους κάνει να φαντάζουν στα μάτια μας ακόμα περισσότερο ψεύτες απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.
Ο λαός τρώει βέβαια κουτόχορτο, αλλά όχι τόσο που να μην καταλαβαίνει τα πρόδηλα και τα αυτονόητα.
Ο λαός μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα πρόβατα στο μαντρί, αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάνε κάποιοι ότι ακόμα και τα πρόβατα μπορεί να τα πιάσει λύσσα.
Δεν είμαστε μακριά από αυτό το σημείο.

Πηγή : Πολιτική πρόταση

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr