«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 05/03/2010.

fire_mynaf21312

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ! !

η  ΠΡΩΤΗ  ΕΚΡΗΞΗ !

Συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας .

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ.

Ψέκασαν με χημικά τον Μανώλη Γλέζο.

Πέντε συλλήψεις,επτά αστυνομικοί τραυματίες .

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη.

Κατάληψη στο Εθνικό Τυπογραφείο για να μήν τυπωθεί το ΦΕΚ με τα μέτρα .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί! Εγώ βλέπω μια κοινωνία να αντιμετωπίζει με περίσκεψη τη διαμορφούμενη κατάσταση και να κάνει ήδη εσωοικογενειακές οικονομικές ανακατατάξεις! Άλλωστε είναι και ομόνος τρόπος για την επιβίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο συμβαινει οχι μονο ενδοοικογενειακα αλλα και σε επιχειρηματικο επιπεδο,αλλα οχι με ανακαταταξεις φιλε μου που προσπαθεις να ωραιοποιησεις την κατασταση,αλλα με αυστηρες περικοπες.Βλεπεις το το ενστινγκτο επιβιωσης και αυτοσυντηρησης ειναι που μετατρεπει τον "μεσο" ανθρωπο σε ατομο που υπακουοντας στα παραπανω μετατρεπεται σε ον με ζοωδη συμπεριφορα παρασυροντας και την κοινωνια μαζι του.Αν αυτο το βλεπεις "υπερβολικο" ,μαλλον εχεις τον τροπο σου ακομα ,κατα πως φαινεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω κανέναν τρόπο (επιβίωσης) ιδιαίτερο! Μια πρόσφατη (καλή) σύνταξη που δεν την έχω δει ακόμα και τρία μεγάλα παιδιά, ένα στον ιδιωτικό τεμέα (οικονομικά, μάστερ )και τα άλλα δύο ( Η/Υ) με μια εκτυπωτικη εταιρία που τη στήνουμε λιθαράκι ,λιθαράκι! Πείτε μου όμως ρε παιδιά, έχει πέσει στο τραπέζι καμιά αξιόλογη εναλλακτική λύση για το πρόβλημά μας και δεν την έχω πάρει χαμπάρι! Τα εισπρακτικά μέτρα είναι μονόδρομος! Τα αναπτυξιακά, που πρέπει και ελπίζω να ακολουθήσουν γρήγορα παίρνουν κουβέντα και περιμένω επ' αυτού γόνιμο διάλογο στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr