«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

Πέντε συλλήψεις,επτά αστυνομικοί τραυματίες .

Στην προσαγωγή δώδεκα ατόμων, από τους οποίους συνελήφθησαν πέντε, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που εκδηλώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

 Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, τρία άτομα συνελήφθησαν στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους. Ακόμη μία σύλληψη έγινε έξω από το κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου εκδηλώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού διευθυντή, ο οποίος δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι.

Δύο άτομα συνελήφθησαν έξω από τη Βουλή. Σύμφωνα με τις Αρχές, μετείχαν σε επίθεση κατά των Ευζώνων. Άλλα άτομα που βρίσκονταν στον χώρο επιχείρησαν να τους απελευθερώσουν και απωθήθηκαν. Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ο Μ. Γλέζος δέχτηκε χημικά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καθώς βρισκόταν στον χώρο (περισσότερα για το περιστατικό, εδώ).

Συνολικά τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr