«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

Συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας .

Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις κατά των σκληρών οικονομικών μέτρων. Νωρίτερα, σημειώθηκαν συγκρούσεις σώμα με σώμα ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και διαδηλωτές. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ έγιναν επτά προσαγωγές και πέντε συλλήψεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν και έξω από το υπουργείο Εργασίας. Διαδηλωτές έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου κι επιχείρησαν να μπουν μέσα σπρώχνοντας την πόρτα. Διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην Πειραιώς έσπευσαν στο σημείο, διαλύοντας του διαδηλωτές.....

Στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, έχουν σημειωθεί ζημιές σε τζαμαρίες δύο τραπεζών, δύο ξενοδοχείων, ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας κι άλλου ενός καταστήματος, καθώς και σε μία Mercedes που ήταν σταθμευμένη έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδια σημειώθηκαν στην Πανεπιστημίου έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου διαδηλωτές έχουν σπάσει τα κάγκελα και επιτίθενται σε αστυνομικούς των ΥΑΤ, που βρίσκονται μέσα στο χώρο.

Ένταση επικράτησε και έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου βαθμοφόρος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, έξω από το Αρσάκειο, λίγα λεπτά πριν τις 3 μ.μ.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία έχουν πραγματοποιηθεί έξι συλλήψεις.

Στην πλατεία Συντάγματος, ένταση προκλήθηκε μετά την επίθεση με μπουκάλια και νεράντζια εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου.
Πανό μπροστά στη Βουλή
Το σύνθημα "ο άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση" έγραφε το πανό που ανάρτησε πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, μπροστά στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έπειτα από λίγα λεπτά, με παρέμβαση της αστυνομίας, το πανό κατέβηκε.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος λιποθύμησε ύστερ από ρίψη δακρυγόνων.

Ένταση επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη, έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.

Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11 Μαρτίου

Κοινή απεργία στις 11 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και η ΑΔΕΔΥ για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Η ΑΔΕΔΥ, ενώ αρχικά είχε προκηρύξει απεργία για τις 16 του ίδιου μήνα, τελικά μετέφερε την κινητοποίηση για τις 11, προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη απάντηση.

Δείτε τη σχετική συλλογή με εικόνες:

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr