«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ.

Επίθεση από ομάδα αγνώστων, με μπουκάλια και γιαούρτια, στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος. Δέχτηκε και χτυπήματα από αγνώστους.

O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε To σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε ανεβεί στο βήμα προκειμένου να απευθυνθεί στους διαδηλωτές που, συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο με το οποίο περικόπτονται μισθοί και επιδόματα στο δημόσιο τομέα και αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι.

Αρχικά, εναντίον του Γ. Παναγόπουλου εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, ενώ άγνωστοι κινήθηκαν εναντίον του και τον γρονθοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό".

Άγρια και απάνθρωπη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του Γ. Παναγόπουλου, ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

"Τέτοια επεισόδια είναι παραπάνω από απαράδεκτα" τόνισε, προσθέτοντας ότι "ο ελληνικός λαός μας παρακολουθεί όλους... και μας κρίνει".

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την καταδίκη του. "Τούτη την ώρα όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έχουν στόχο να αποτραπεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει ενωμένοι να δράσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε νίκες. Τέτοιες, λοιπόν, ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά στρώνουν το χαλί αυτής της πολιτικής", πρόσθεσε.

Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για "άνανδρη" και "δολοφονική επίθεση και "φωτογραφίζει" την ΚΟΕ, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ως υπεύθυνη, υποστηρίζοντας ότι άνδρες που κρατούσαν σημαίες της οργάνωσης μετείχαν στο περιστατικό (περισσότερα, εδώ).

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr