«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Ποιος νομιμοποιείται να συλλαμβάνει τους παρανομούντες;

assacinGreece Να θυμάστε :

“οποιοσδήποτε πολίτης, έχει το δικαίωμα … !”

Γράφει: Σωτήριος Καλαμίτσης

Στον απόηχο των εκτρόπων που επισκίασαν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού της 12.02.2012 ακούστηκαν απορίες τύπου «γιατί η Αστυνομία δεν συλλαμβάνει τους κουκουλοφόρους;».

Η απάντηση είναι απλή: τους κουκουλοφόρους υποκινούν μυστηριώδεις, τρόπος του λέγειν, δυνάμεις ή και αστυνομικοί που έχουν διεισδύσει στις παρέες τους και τις καθοδηγούν. Τη διέξοδο δίνει το ηλικίας 61 ετών άρθρο 275 του Κώδικα  Ποινικής Δικονομίας που ορίζει:

«1.Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα."

Η διάταξη είναι σαφέστατη σε κάθε γνώστη της ελληνικής. Δεν απαιτούνται νομικές γνώσεις για να γίνει κατανοητή. Στην επόμενη, λοιπόν, συγκέντρωση του λαού για το μαστίγωμα των ανάλγητων ΝΑΙνέκων, έχουν κυρίαρχη θέση οι έφεδροι καταδρομείς. Αυτό που έκαναν στην Κερατέα έχουν πατριωτικό καθήκον κατά το άρθρο 120 του Συντάγματος να το κάνουν και με τους «μπαχαλάκηδες». Αυτοί ξέρουν. Εκπαιδεύθηκαν με τις εισφορές όλων μας για την προάσπιση όλων μας από τον εξωτερικό εχθρό. Ο εξωτερικός εχθρός, όμως, βρίσκεται ήδη εντός των τειχών, τα δε όργανά του δεν ορρωδούν προ ουδενός για να μας κλέψουν την ψυχή, το φρόνημα, την περηφάνια, την εθνική αξιοπρέπεια .

Σ. Περίοπα : Οπότε , μερικές ομάδες “περιφρούρησης” στα κέντρα των πόλεων θα ήταν καλό να δημιουργήσουν οι κάτοικοι και καταστηματάρχες για την άσκηση του πιο πάνω δικαιώματος.. Τώρα αν έχουν και κανένα έφεδρο ανάμεσά τους θα είναι καλό ,πολύ καλό . Μόνο να θυμούνται να έχουν και αποδείξεις σχετικά με την “εφαρμογή” του  άρθρου 279 , αν και μέχρι εκεί , μεσολαβούν αρκετά “στενά”… Μόνο να δημιουργηθούν αθόρυβα… για να έχουν επιτυχίες .Τουλάχιστον την πρώτη φορά …. που θα βγούν “βόλτα”  ;)  . Δεύτερη πιστεύω … δεν θα χρειαστεί .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr