«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας και τα 199 πεκινουά

dalmatian_Dogs Γράφει: Σωτήριος Καλαμίτσης

Θυμάμαι τον Τύπο που έγραφε κατά τα Ιουλιανά του 1965 ότι οι βαλίτσες με τα πετροδόλαρα πηγαινοέρχονταν. Εφημολογείτο εντόνως ότι η τιμή εκάστου αποστάτη βουλευτή είχεν ορισθεί στο ποσό του $ 1.000.000. Ταρίφα ακατέβατη. Όλα κι’ όλα. Οι έντιμοι πολιτικοί δεν επιτρέπουν ούτε ..
κάνουν παζάρια.

Προ δύο περίπου ετών άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητος στοιχεία για εκατομμύρια δολαρίων που σκόρπισαν οι αγγλοαμερικάνοι για να προωθήσουν το 2004 στην Κύπρο το ΝΑΙ για το σχέδιο ΑΥΝΑΝ. Ο ΤΑΣΣΟΣ, όμως, χτύπησε τζακ-ποτ και έσπασε τη μπάνκα. Χάθηκε τόσο χρήμα σε πρώτο στάδιο. Αλλά όχι, είναι προσωρινή η απώλεια. Μπορεί κανείς να θεωρήσει τα ποσά ως προκαταβολή για την επόμενη προσπάθεια.

Από χθες κυκλοφορεί έντονη η φήμη ότι σε γνωστό ξενοδοχείο απέναντι από το κτήριο του Κοινοβουλίου, όπου πλείστα όσα αιρετά ζώα παρακολουθούσαν αγώνα μπάσκετ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, είχαν καταλύσει οι βασικοί εκφραστές των διεθνών τοκογλύφων που κρατούσαν λογαριασμό για τις ψήφους που ήταν σίγουρες. Ίσως και να κρατούσαν ανά χείρας και πολλούς από τους λογαριασμούς των ψήφων αυτών στην Ελβετία, αλλ’ ίσως, πάλι, να κρατούσαν τα extraits των λογαριασμών πολλών, στους οποίους φαινόταν η τελευταία παχυλή κατάθεση.

Με βασανίζει η φράση του βουλευτή Σταμάτη «Είναι πολλά τα λεφτά». Ήξερε κάτι ή απλώς είχε ζήσει από κοντά το επεισόδιο του Ιουλίου του 1965 και μπορούσε άνετα να φαντασθεί τη συνέχεια του σήριαλ;

Ο Εφιάλτης είχε πληρωθεί σε περσικό συνάλλαγμα, ο Ιούδας σε αργύρια, οι ΝΑΙνέκοι;

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr