«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 11

Στα 170 εκατ. το κόστος από τις ταραχές στη Βρετανία – “Καθαρή εγκληματικότητα” βλέπει ο Κάμερον

Το κόστος των ταραχών που συγκλόνισαν τις τελευταίες μέρες το Λονδίνο και άλλες αγγλικές πόλεις αναμένεται να υπερβεί κατά πολύ τα 150 εκατομμύρια στερλίνες (170 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τις σημερινές προσωρινές εκτιμήσεις ασφαλιστών και οργανώσεων επαγγελματιών.

Η κυβέρνηση μπορεί εξετάσει το ενδεχόμενο συνδρομής του στρατού στην αντιμετώπιση μελλοντικών ταραχών ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός σε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων, όπου επανέλαβε πως οι ταραχές των τελευταίων ημερών οφείλονται σε «καθαρή εγκληματικότητα».

Είπε επίσης ότι ισχυρή δύναμη 16.000 αστυνομικών θα συνεχίσει να είναι παρούσα στους δρόμους του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ τόνισε ότι όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται έχουν δικαίωμα σε αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία;
Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία ; #2
Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία ; #3

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr