«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Αυγούστου 9

Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία ; 1

Για τρία και πλέον 24ωρα η Βρετανία ζει τα δικά της “Δεκεμβριανά” . . . ΠΡΟΣΟΧΗ! Η λέξη δεν είναι τυχαία!

Δολοφονία πολίτη από αστυνομικούς, αναταραχές και υποψίες υποβάθμισης της οικονομίας!

Μέρες ολόκληρες αναταραχές καλύπτουν κάθε γωνιά των μεγάλων πόλεων της χώρας: Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Λίβερπουλ, αλλά και σε πολλές περιοχές του Λονδίνου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί ανάπτυξης τεθωρακισμένων οχημάτων σε Ίλινγκ και Κλάπαμ.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν εικόνες από τις λεηλασίες και τις καταστροφές από ομάδες κουκουλοφόρων σε περιοχές του Λονδίνου.

Πάμε τώρα να δούμε τι ομοιότητες μπορεί να έχει αυτή η εξέλιξη με κάτι γνώριμο δικό μας.

Οι ταραχές άρχισαν το Σάββατο, όταν μία ειρηνική διαδήλωση για το θάνατο πολίτη από τα πυρά αστυνομικού πήρε βίαιη τροπή. Στο μυαλό μας έρχεται αμέσως η δολοφονία Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008. Θυμόμαστε τι έγινε μετέπειτα που καιγόταν για μέρες η πρωτεύουσα της Ελλάδος. Δικαίως λοιπόν, ο συνειρμός μας φέρνει στο νου τα «Δεκεμβριανά» της χώρας μας.

Σήμερα εντελώς ξαφνικά, υπήρξε μια πληροφορία: έρχεται υποβάθμιση της Μ. Βρετανίας, μια χώρα με αξιολόγηση «ΑΑΑ», όπως και οι ΗΠΑ.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πλήττονται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Κάμερον και οι αναταραχές ξεκίνησαν από μια φτωχή συνοικία.

Στην Ελλάδα τα σκληρά μέτρα λιτότητας ήρθαν καιρό μετά, τα σκληρότερα όλων των εποχών στην ιστορία της ΕΕ. (Το ΟΛΥΜΠΙΑ  έχει κάνει δεκάδες αναφορές στο θέμα)

Στην περίπτωση της Ελλάδας, για τις αναταραχές που ακολούθησαν, έγινε λόγος για ξεκάθαρη προσπάθεια προβοκάτσιας και ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού ιστού.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται ότι γίνεται και στην Βρετανία.

Δεν δικαιολείται διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ μέχρι σήμερα μιλούσαμε για πιέσεις σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, έρχεται ξαφνικά αυτή η πληροφορία για το ενδεχόμενο υποβάθμισης της Αγγλίας.

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον θα ζητήσει αύριο έκτακτη σύγκληση του κοινοβουλίου, μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης της κυβερνητικής ομάδας διαχείρισης κρίσεων Cobra για την οποία επέστρεψε εσπευσμένα από τις διακοπές του εν μέσω συνεχιζόμενων ταραχών στους δρόμους της Βρετανίας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr