«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 11

«Αυγουστιάτικη Πανσέληνος» στη Βόρεια Ελλάδα

Το Σάββατο 13/08/2011 - ημέρα της πανσελήνου του Αυγούστου - 75 αρχαιολογικοί χώροι και Μουσεία όλης της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν το φεγγάρι, τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους, με διαφορετικό τρόπο.
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα της βραδιάς, οι οποίες πραγματοποιούνται σε τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.
Αναλυτικά η λίστα με τους αρχαιολογικούς χώρους στη Βόρεια Ελλάδα και τις εκδηλώσεις που φιλοξενούν:
Θεσσαλονίκη:
-Επταπύργιο Ο χώρος ανοικτός για το κοινό από 21.00 έως 24.00
-Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης-Μουσική εκδήλωση, με την ευγενική προσφορά του συγκροτήματος " Εν χορδαίς"
Χαλκιδική:
Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας Βορείου Ελλάδος-Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής ελεύθερη είσοδος και μουσική εκδήλωση σε εξωτερικούς χώρους με το μουσικό σχήμα "Νότες στο φώς του φεγγαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας "
Πέλλα
-Αύλειος χώρος Μουσείου Βασιλικών Τάφων Αιγών - Μουσική εκδήλωση
-Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας - Μουσική εκδήλωση
-Αρχαιολογικός Χώρος Έδεσσας - Ο χώρος ανοικτός για το κοινό
Δράμα
Αρχαιολογικός Χώρος Καλής Βρύσης-Μουσική παράσταση με τίτλο "Κοντά στο Διόνυσο με το φεγγάρι" από το Μουσικό Γυμνάσιο Δράμας , σε συνεργασία με τον Δήμο Προσοτσάνης και την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας- Θράκης
Πιερία
Αρχαιολογικός χώρος Δίου-Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου
Ημαθία
Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας-Ανοικτό για το κοινό με ξενάγηση
Ξάνθη
Αρχαιολογικός Χώρος Αβδήρων, Αστροβραδιά-παρατήρηση του βραδινού ουρανού στις 12/08/2011 και στις 13-8-2011 Ιστορικός περίπατος-Αστροβραδιά στις 7 το απόγευμα
Έβρος
Αρχαιολογικός Χώρος Ζώνης, Εκδήλωση με τζαζ μουσική
Έναρξη στις 20.00 μ.μ..έως 24.00
Έβρος (Νήσος Σαμοθράκη)
Ιερό Μεγάλων Θεών Σαμοθράκης , ο χώρος ανοικτός για το κοινό από τις 20.00 μ.μ. έως 24.00

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr