«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 10

Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία ; #3

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι για τις αναταραχές στο Λονδίνο.

Εμείς επιμένουμε ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία και θα δείτε πως δικαιωθούμε για μια ακόμα φορά.

Σήμερα θα δώσουμε και έναν ακόμα λόγο που το πιστεύουμε.

Αυτή την εβδομάδα μεταβαίνουν στο Λονδίνο στελέχη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και αξιωματούχοι από περίπου 200 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές για συζητήσεις σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή την περίοδο όμως, 352 μέρες πριν την επίσημη έναρξη, πραγματοποιούνται και δοκιμαστικές εκδηλώσεις για την προετοιμασία των Αγώνων.

Φυσικά, υπάρχουν φωνές που εκτιμούν ότι λόγω ασφάλειας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου του 2012, μπορεί και να ακυρωθούν!

Διαβάστε τι λέει ο καθηγητής του London School of Economics Tony Travers, ο οποίος έχει μελετήσει τις επιπτώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι μια πολύ άσχημη στιγμή, μια ανησυχητική στιγμή, για την διοργανωτές των Αγώνων στο Λονδίνο. Υπάρχει πρόγραμμα για την προστασία του Λονδίνου από τρομοκρατικές ενέργειες κατά τη διάρκεια των Αγώνων, όμως από αυτά που ενδεχομένως σκέφτηκαν ότι μπορεί να συμβούν δε νομίζω να συμπεριλάμβαναν τις αστικές εξεγέρσεις στον κατάλογο των αναμενόμενων παραγόντων υψηλού κινδύνου. Αν αυτό συνέβαινε θα ήμουν κατάπληκτος».

Για να δείτε την κρισιμότητα των καταστάσεων, η Αγγλία ακύρωσε αγώνες ποδοσφαίρου! Πράγμα ανήκουστο για τη χώρα . . .

Τα μεγέθη της βρετανικής οικονομίας δείχνουν προβληματίζουν εδώ και καιρό, γι΄αυτό και η κυβέρνηση έλαβε σκληρά μέτρα λιτότητας, σηκώνοντας από τότε θύελλα αντιδράσεων. Οι αναταραχές αυτές δεν είναι οι μοναδικές στην Αγγλία, καθώς πριν λίγους μήνες τα πάνω κάτω είχαν φέρει οι φοιτητές, που αντιδρούσαν στην αναίτια αύξηση των διδάκτρων, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβασή τους στην ανώτερη εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία;
Πόσο “τυχαίες” είναι οι αναταραχές στην Βρετανία ; #2

αντιγράφτηκε από  εδώ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr