«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουλίου 8

Tι σοκ !!!!! το πασοκ .

akis Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Χθες βράδυ, κάποιος φίλος, μου έστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα (και χωρίς σχόλια) το παρακάτω κείμενο, που προφανώς είναι δήλωση κάποιου πολιτικού, χωρίς όμως να μου γράψει ποιος τις έκανε, έτσι για να με «τεστάρει»!

Άρχισα λοιπόν να κατεβάζω ονόματα, στην τηλεφωνική μας συνομιλία που επακολούθησε, αλλά δυστυχώς τα ονόματα που του ανέφερα δεν επαληθεύονταν από το συνομιλητή μου, που διαρκώς μου έλεγε ένα κοφτό «ΟΧΙ» και μάλιστα ειρωνικά, μέχρι που ετοιμαζόμουν να τον δ…στείλω, μη αντέχοντας τα ΟΧΙ του!!! Δεν είχα ακούσει και στις ειδήσεις κάτι σχετικό, που να με βοηθούσε.

Φυσικά τα ονόματα, τα πιο πολλά προήρχοντο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε με τίποτα στον πραγματικό … όψιμο αντιεξουσιαστή ΠΑΣΟΚΟ, που θα μπορούσε να κάνει τόσο βαριές δηλώσεις εις βάρος του κόμματός του!!!

Ε, μετά από πολλά και που παραλίγο να καταλήξουν σε καυγά, μου «ξεφούρνισε» το δισύλλαβο όνομά του, και μάλιστα με κακχαστικό γέλιο, και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό (έχουμε και κάποια ηλικία). Που να πάει το μυαλό μου ότι αυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του Απόστολου – Αθανασίου (Άκη) Τσοχατζόπουλου.

Διαβάστε λοιπόν και κρίνετε !!!

«Με την ίδια ευκολία που η κυβέρνηση βαφτίζει «δημοσιονομική εξυγίανση» τη ληστεία σε βάρος των πολιτών, προσπαθεί να παρουσιάσει μια καταγέλαστη πρόταση ως δήθεν «επιχείρηση κάθαρσης». Είναι κατάντια απέναντι σε κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ και την ελληνική κοινωνία.

Αρκετά πια. Υπερέβησαν τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας. Παρά τη γελοιοποίηση που υπέστησαν τα γνωστά παράκεντρα της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, όταν τον Ιανουάριο, με σημειώματα της τελευταίας στιγμής, υπαγόρευσαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens να συμπεριλάβει στο πόρισμά της και το όνομά μου, έρχονται τώρα με την κατάπτυστη πρότασή τους απέναντί μου, να ολοκληρώσουν την επιχείρηση εξαπάτησης του λαού.
Πέραν της ουσιαστικής ακύρωσης ακόμη και αυτού του δικού τους πορίσματος με τη γνωστή λογική της επιλεκτικής στοχοποίησης, η πρόταση τους και το σκεπτικό της καθόσον με αφορά, αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας, σκοπιμότητας, ατιμίας, αλλά και γελοιότητας, αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι προσωπικά ουδέποτε υπέγραψα οποιαδήποτε σύμβαση του Δημοσίου με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Συνειδητοποιεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την προσωπική ευθύνη που του φορτώνουν οι «παρακοιμώμενοι», για την πρωτοφανή επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Siemens, εμπαιγμού των πολιτών και ευτελισμού των θεσμών;

Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι στο θλιβερό κατήφορο που πανικόβλητοι βυθίζονται, χάνουν διαρκώς όχι μόνο το όποιο λαϊκό έρεισμα, αλλά ακόμη και την επαφή με την ίδια πραγματικότητα. Έτσι, δεν αντιλαμβάνονται ότι στην «αρένα» που έστησαν για άλλους, έχουν ήδη εισέλθει και οι ίδιοι».

Πραγματικά αιχμηρές δηλώσεις κατά του κόμματος που υπηρέτησε τόσα χρόνια από υψηλόβαθμες θέσεις, δίπλα στο πατέρα Ανδρέα Παπανδρέου και μάλιστα με ιδιαίτερες σχέσεις από την εποχή της επταετίας. Μη δε ξεχνάμε ότι για τρεις μόνο (3) ψήφους, ο Άκης θα ήταν Αρχηγός του Κινήματος και Πρωθυπουργός της Χώρας !!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr