«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουλίου 8

Γνώσεσθαι την Αλήθεια και η Αλήθεια Ελευθερώσαι Υμάς. Οι φορείς του ψεύδους, δεσμοφύλακες μας.

Η αποκάλυψη των εγγράφων από τα “Επίκαιρα” λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε την σιωπή των μεγάλων ΜΜ”Ε” που τις συνοδεύουν. Ήταν αναμενόμενο. Το “Ολυμπία” τότε είχε το 1/10 της σημερινής επισκεψιμότητας αλλά η πίστη της Ολυμπιάδας για την αλήθεια και η πολύτιμη βοήθεια φίλων  ;)) , έκανε το μικρό blog να αποκαλύψει σε πραγματικό χρόνο αυτά που σήμερα γίνονται ευρύτερα γνωστά. Θεωρούμε επιβεβλημένο να παραθέσουμε αυτά που γράφαμε σε αντιπαράθεση με το έγγραφο – φωτιά των “Επικαίρων” ώστε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.

“Το θέμα της τρομοκρατίας είναι το έσχατο όπλο για να αποφευχθούν οι επενδύσεις στην συγκεκριμένη χώρα” Καταλήγει το έγγραφο των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Ολυμπία 17/12/2008. Άρθρο: Κίνα: Οργή και ανησυχία για την Ελλάδα

Γράφουμε ευθέως: Σε αυτό το μήκος κύματος, μεγάλος όγκος αδιάθετων Ελληνικών ομολόγων θα διατεθούν προς ανατολάς, γεγονός που δίνει ανάσα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς μετά την πρόσφατη “δολιοφθορά” από ΔΝΤ και Παγκόσμια τράπεζα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Μας είπαν συνωμοσιολόγους. Σήμερα η Ελλάδα είναι στις δαγκάνες του ΔΝΤ και τα έγγραφα φωτιά βγαίνουν στην δημοσιότητα. Για πρώτη φορά μιλήσαμε για τα ομόλογα όταν όλοι έβλεπαν “εξεγέρσεις”. Όταν ουδείς γνώριζε όρους όπως spreads και τα CDS για την Ελλάδα δεν υπήρχαν.

26 Ιανουαρίου 2009: Ολική αποδόμηση των δημοσίων επενδύσεων. Έρμαιο δανεισμού η Ελληνική οικονομία.

Ο τίτλος από μόνος του, τα λέει όλα. Ταυτίζεται με την κατάληξη του εγγράφου. Διαβάστε το άρθρο μας και δέίτε πως καταλήγει: Ας θυμηθούμε τον διαχρονικό οίστρο των πολιτικών ανδρών τα τελευταία 200 χρόνια, να εισάγουν λίρες (με τρύπιο κουβά), εξάγοντας λαϊκή υποταγή. Αρχή δανεισμού, αρχή δουλείας. Έπεται και ο αγωγός.

Πάλι συνωμοσιολόγοι. Σήμερα ο αγωγός είναι νεκρός. Μπορεί απλώς να είμασταν “τυχεροί”.

Ακολούθησε το γνωστό φιάσκο με το Κοράνι (όλως τυχαίως πάλι στην διαπραγμάτευση των ομολόγων) και τους ίδιους πρωταγωνιστές, τα ίδια ψέμματα, τα ίδια παράσιτα πάνω στο κορμί του λαού και της πατρίδας.

Εάν θέλουμε την Λευτεριά, ο δρόμος είναι απλός. Πρώτα τσακίζουμε τους φορείς του ψεύδους. Μόνο η Αλήθεια θα απελευθερώσει εμάς και την Πατρίδα.

Ρυθμοί μεγάλοι αδέρφια, μέσα στα χρόνια το ίδιο μονοπάτι.

Ο Βαγορής ( Ευαγόρας Παλληκαρίδης ) απαγχονίστηκε τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου 1957.
Ηταν 18 ετών. Είναι αθάνατος.  Έγραψε στους  Συμμαθητές του :

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ   

Παλιοί συμμαθηταί ,  αυτή την ώρα κάποιος λείπει ανάμεσά σας’ κάποιος που φεύγει αναζητώντας λίγον ελεύθερον αέρα’ κάποιος που μπορεί να μην ξαναδείτε παρά μόνο νεκρό.Μην κλάψετε στον τάφο του.Δεν κάνει να τον κλαίτε…. Λίγα λουλούδια του Μαγιού σκορπάτε του στον τάφο.Του φτάνει αυτό  ΜΟΝΑΧΑ …..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Θα πάρω μιαν ανηφοριά,υμνος
Θα πάρω μονοπάτια,
Να βρώ τα σκαλοπάτια
Που παν στη Λευτεριά.

Θ’ αφήσω αδέρφια, συγγενείς,
τη ΜΑΝΑ, τον ΠΑΤΕΡΑ,
μεσ’ στα λαγκάδια πέρα,
και τις βουνοπλαγιές.

Ψαχνοντας για τη λευτεριά,
θα ‘χω παρέα ΜΟΝΗ,
κατάλευκο το χιόνι,
βουνά και ρεματιές.

Τώρα κι’ άν είναι χειμωνιά,
θαρθεί το καλοκαίρι,
τη Λευτεριά να φέρει,
σε πόλεις και χωριά.

Μα δεν μπορώ να καρτερώ.

Θα πάρω μιαν ανηφοριά,
Θα πάρω μονοπάτια,
Να βρώ τα σκαλοπάτια
Που παν στη Λευτεριά.liberty

Τα σκαλοπάτια θ’ ανεβώ,
θα μπω σ’ ένα παλάτι,
το ξέρω – θαν’ απάτη,
δε θάναι αληθινό.

Μεσ’ στο παλάτι θα γυρνώ
ώσπου να βρω τον θρόνο
βασίλισσα μια μόνο
θα κάθεται σ’ αυτόν.

Κόρη πανώρια, θα της πω,
άνοιξε τα φτερά σου
και πάρε με κοντά σου,
Μονάχ’ αυτό ζητώ.

Ο Βαγορής απαγχονίστηκε τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου 1957.
Ηταν 18 ετών. Είναι αθάνατος.

Το άνω γράμμα το ‘γραψε  πριν την εκτέλεσή του .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr