«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία του έθνους μας ξεκινά από τον καθένα μας

Όταν λες την αλήθεια και προ πάντων  βλέπεις την αλήθεια τότε νοιώθεις ελεύθερος και ανεξάρτητος . Η οργή σε πλημμυρίζει και είσαι ικανός να ανατρέψεις οποιοδήποτε σχέδιο. Ικανός βέβαια μόνο όταν βρεθούν και άλλοι ελεύθεροι σαν εσένα. Τότε δεν είσαι ένας αλλά  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ….!!!!!

Για τους άλλους που δεν πιστεύουν σε συνομωσίες και πως ότι γίνετε στον κόσμο γίνετε απλά γιατι ήρθε η ώρα να γίνει ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ , για  αυτούς παραθέτω παρακάτω την ομιλία του Κεννεντυ το 1961 στους δημοσιογράφους. Την συνέχεια του Κεννεντυ την ξέρετε. Η αφύπνιση που οραματίστηκε είχε ένα λάθος. Έβαλε τον εαυτό του αρχηγό και μπροστάρη.

Η αλήθεια όμως κι η αφύπνιση δεν θέλει μπροστάρηδες. Οι εχθροί είναι πιο δυνατοί. Το να νοιώσεις ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι μια προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο καθένας μόνος του αθόρυβα. Ένας ένας και μετά όλοι μαζί , μόνο τότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κυρίες και κύριοι.

Η λέξη μυστικότητα είναι μη αποδεκτή σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία.

Και είμαστε ως άνθρωποι, κληρονομικά και ιστορικά αντιμέτωποι με μυστικές κοινωνίες.

Με μυστικούς όρκους και μυστικές διαδικασίες.

Είμαστε αντιμέτωποι με μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία.

Η οποία βρίσκεται κυρίως μέσα στη κυβέρνηση και θέλει να επεκτείνει το πεδίο επιρροής της.

Με διείσδυση αντί για αποφυγή, με υπονόμευση αντί για εκλογή,

με εκφοβισμό αντί για ελεύθερη επιλογή.

Είναι ένα σύστημα που έχει στρατολογήσει τεράστιες ποσότητες

ανθρώπινων και υλικών πόρων.

Υψηλά αποδοτικός μηχανισμός που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, κατασκοπευτικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες.

Οι προετοιμασίες (τους) δεν διεξάγονται δημόσια.

Τα λάθη τους θάβονται και δεν δημοσιεύονται.

Οι ενέργειες τους αποσιωπώνται και δεν αναφέρονται.

Καμία δαπάνη δεν ελέγχεται κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται.

Γι’ αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων θέσπισε ως έγκλημα για κάθε πολίτη την αποφυγή της δημόσιας αντιπαράθεσης.

Ζητώ την βοήθεια σας, στην τεράστια προσπάθεια πληροφόρησης και αφύπνισης του Αμερικανικού λαού.

Είμαι αισιόδοξος πως με την βοήθεια σας, ο άνθρωπος θα γίνει αυτό που γεννήθηκε να είναι.

Ελεύθερος και ανεξάρτητος.”

John Kennedy “JFK” -

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ την 27.4.1961 ενώπιον της Αμερικανικής Ένωσης Συντακτών

JK

 

Posted by olympiada

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr