«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Δεδομένα τα οποία δεν θα ακουστούν ποτέ από τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Mια ανάλυση του Πολ Τζ. Γουάτσον, που θίγει δεδομένα τα οποία δεν θα ακουστούν ποτέ από τα κατεστημένα ΜΜΕ. Πραγματικά ενδιαφέρουσα οπτική γωνία. Περισσότερα εδώ.   

vasoula2908  :
  • Βασικα πρεπει να θυμόμαστε ολοι οτι οι Αμερικανοι ΣΚΟΤΩΣΑΝ ενα παιδι του Κανταφι με βομβαρδισμους παλιοτερα. Επίσης οσες κελεμπιες και να φορουσε ο Κανταφι δεν θα ηταν δυνατον να θαψει το γεγονος οτι ηταν γεννημενος στρατιωτικος και φοιτησε σε στρατιωτικες σχολες της Ελλαδος σε εποχες που αυτες εβγαζαν ΑΞΙΟΥΣ ανδρες.

    Ο πολεμος ομως αυτος ειναι ΚΑΙ επικοινωνιακος - οποτε οτι ακουμε να συμβαινει εκει μπορει να απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα. Αποδειξη ειναι και το συγκεκριμενο βιντεο...

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr