«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24

Άλλο "κινήθηκε ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία" κι άλλο...

...με κάλεσε ο εισαγγελέας να προσκομίσω στοιχεία.
Σ.Παρόντος :  Επειδή αναρτήσαμε και μείς την είδηση   <εδώ>  και <εδώ> ,προς αποκατάσταση της αλήθειας μεταφέρουμε απο το πολυ καλό taxalia  το κείμενο :

Τι συμβαίνει με την υπόθεση;
Το θέμα  έκανε αίσθηση σε μια μερίδα αναγνωστών του διαδικτύου, που διακρίνεται για την επιπολαιότητα και το φανατισμό της. Είναι αυτοί οι τύποι, που θέλουν αίμα κι έτσι και εκφραστείς μετριοπαθώς σε περνάνε γενιές 14, σε βαφτίζουν "προδότη" κ.λ.π. Είπαμε όταν αναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση άλλου blog να είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα θέματα, αλλά οι φανατικοί μας έπιασαν από..
το λαιμό (δείτε τα σχόλια). Δεν είναι τόσο απλό να "κινήσει ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία ένας εισαγγελέας". Για ουσιαστικούς, αλλά και για δικονομικούς λόγους.
Οι λέξεις "εσχάτη προδοσία", "κρεμάλα", κ.λ.π βεβαίως βρίσκουν ευήκοα ώτα, αλλά ....τι να κάνουμε, η ζωή είναι πιό πεζή και οι αποκεφαλισμοί, δεν βρίσκονται -ευτυχώς- στην ημερήσια διάταξη.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, διαβάστε το παρακάτω σοβαρό κείμενο:
Αναφορικά με την ανάρτηση http://zoidosia.blogspot.com/2010/12/o.html ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ η οποία αναδημοσιεύτηκε από την παρούσα ιστοσελίδα μεταξύ άλλων & προς αποκατάσταση της αλήθειας, τηλεφώνησα στο μηνυτή γιατρό κ. Αντωνίου την Παρασκευή 24.12.2010 & το ρώτησα, γιατί στην τροποποιημένη ανάρτηση του οι υπό κατηγορία έγιναν ύποπτοι για εσχάτη προδοσία την στιγμή, που στον τίτλο αναφέρεται, ότι έχει κινηθεί ποινική δίωξη.
Η κίνηση της ποινικής δίωξης με την οποία αποδίδεται η ιδιότητα του κατηγορουμένου στον εγκαλούμενο-μηνυόμενο, λαμβάνει χώρα με την παραγγελία προανάκρισης ή κύριας ανάκρισης ή με απευθείας κλήση του κατηγορουμένου στο ακροατήριο σύμφωνα με το άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Δεδομένου, ότι η εσχάτη προδοσία είναι κακούργημα, δεν είναι δυνατή η απευθείας κλήση του κατηγορουμένου στο ακροατήριο, αλλά απαιτείται η τήρηση της προδικασίας & η παραπομπή του με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου εφόσον υφίσταται η αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος.
Σύμφωνα δε με το άρθρο 62 Συντάγματος στα αυτόφωρα κακουργήματα δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για τη δίωξη των Βουλευτών, ενώ για τα μέλη της Κυβέρνησης & τους Υφυπουργούς, που απαγορεύεται μεν προκαταρκτική εξέταση, προανάκριση, κύρια ανάκριση, δίωξη αυτοτελώς χωρίς απόφαση της Βουλής, επιτρέπεται δε όταν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος τους στα πλαίσια διοικητικής ή προκαταρκτικής εξέτασης, προανάκρισης ή κύριας ανάκρισης άλλων προσώπων (πλην του Πρωθυπουργού, των Υπουργών & των Υφυπουργών) να λάβουν χώρα από τη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντάγματος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με ενημέρωσε ο γιατρός, ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
Η προκαταρκτική εξέταση ενεργείται από τον Εισαγγελέα σύμφωνα με το άρθρο 31 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για να κρίνει αν υπάρχει περίπτωση ποινικής δίωξης - δηλαδή δεν έχει κινηθεί ακόμη η ποινική δίωξη, όπως συμβαίνει, όταν διεξάγεται προανάκριση ή κύρια ανάκριση, όπου έχει ήδη κινηθεί, οπότε ο τίτλος της ανάρτησης είναι λανθασμένος & απαιτείται διόρθωση όχι μόνο του περιεχομένου της, όπως ήδη έχει γίνει, αλλά & του ιδίου του τίτλου προς αντικειμενική αποκατάσταση της πραγματικότητας.
(το κείμενο, από: http://dexter-dexter1.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html)
κι άλλη μια καλή άποψη από τον Μπαρμπανίκο, στο καλό του ιστολόγιο, http://avragioz.blogspot.com/2010/12/blog-post_2985.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr