«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23

Δημήτρης Αντωνίου: Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής για το Μνημόνιο

mail Αξιότιμε Κε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή μου ζητώ να μου απαντήσετε, εσείς, ο πρωθυπουργός και τα αρμόδια υπουργεία στα παρακάτω ερωτήματά μου, σε εφαρμογή του άρθρου 69 του Ελληνικού Συντάγματος:
1) Την 08-05-2010 υπεγράφη Διεθνής Δανειακή Σύμβαση μεταξύ της δανειολήπτριας Ελληνικής Κυβέρνησης και των δανειστών ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ (Τρόικας), για την χορήγηση από τους τελευταίους στην πρώτη δανείου ύψους 110 δις. ευρώ, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης αυτής. Μεταξύ των ρητών συμβατικών όρων της σύμβασης και των ανειλημμένων δι αυτής υποχρεώσεων της δανειολήπτριας Ελληνικής Κυβέρνησης, ήταν και η αναγκαστική ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο σειράς νόμων για θέματα που αναφέρονται ρητά και αναλυτικά στην Δανειακή Σύμβαση, όπως και πράγματι έγινε τελικά με την αναγκαστική ψήφιση των νόμων 3845/2010 (Μνημόνιο πρώτο), 3863/2010, 3868/2010 κλπ.
Με τα παραπάνω δεδομένα ερωτάσθε:
α) Με ποίο νόμιμο και...
εθνικό και ηθικό δικαίωμα η Ελληνική Κυβέρνηση υπέγραψε την παραπάνω δανειακή σύμβαση με την οποία υποχρεούται ρητά να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή συγκεκριμένων νομοσχεδίων και με την οποία (σύμβαση) η Ελληνική Βουλή υποχρεούται (δεσμεύεται) να τα ψηφίσει αναγκαστικά– όπως και πράγματι έγινε- δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή συνιστά αναγκαστική εκχώρηση  των τριών συστατικών της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτοι της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας σε ξένες δυνάμεις και συνεπώς και κατάλυση της Λαϊκής Κυριαρχίας, η οποία συνιστά το θεμέλιο του Συντάγματός μας (άρθρο 1 Συντ.).
β) Με ποίο νόμιμο, εθνικό και ηθικό δικαίωμα η Ελληνική Κυβέρνηση παραιτείται -με το άρθρο 11 της Νομικής Γνωμοδότησης της Σύμβασης- ρητά στην Δανειακή Σύμβαση της Εθνικής της Κυριαρχίας επί των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος, αλλά και επί των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών, αλλά αι της ζωής των Ελλήνων, καθιστώντας τους τελευταίους-δυνητικά αλλά πραγματιστικά- δούλους στην Τρόικα, δια της εγγραφής εμπραγμάτων ασφαλειών  (υποθηκών) επί των Ελλήνων! και των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος υπέρ της Τρόικας σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης στα πλαίσια εφαρμογής της παραπάνω δανειακής σύμβασης, δεδομένου ότι η παραίτηση αυτή συνιστά παράβαση του άρθρου 28 παρ.2 Συντ., το οποίο επιτρέπει την αναγνώριση αρμοδιοτήτων μόνο σε διεθνείς οργανισμούς (με πλειοψηφία των 3/5 των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου) ενώ συνιστά επίσης (η παραίτηση) και εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις και συνεπώς και κατάλυση της Λαϊκής Κυριαρχίας (άρθρο 1 Συντ.).
γ) Με ποίο νόμιμο, εθνικό και ηθικό δικαίωμα η Ελληνική Κυβέρνηση παραιτείται στην Δανειακή Σύμβασης του συνταγματικού της κυριαρχικού της δικαιώματος δικαστικής της προστασίας –συστατικό στοιχείο της Εθνικής μας Κυριαρχίας- στα πλαίσια εφαρμογής της παραπάνω δανειακής σύμβασης (άρθρο 14 παρ.5 της Σύμβασης).
δ) Με ποίο νόμιμο, εθνικό και ηθικό δικαίωμα η Ελληνική Κυβέρνηση έχει υπογράψει ως συμβατικό όρο της Δανειακής Σύμβασης –ο οποίος περιλαμβάνεται στο Παράρτημα IV του Πρώτου Μνημονίου (Ν.3845/2010)-  σύμφωνα με τον οποίο: «Οι (ελληνικές) αρχές δεσμεύονται να διαβουλεύονται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΚΤ και το ΔΝΤ για την υιοθέτησης πολιτικών που δεν συνάδουν με αυτό το μνημόνιο», δεδομένου ότι με τον όρο αυτό εκχωρούνται βασικά Κυριαρχικά μας Δικαιώματα σε ξένες δυνάμεις, με τρόπο που συνιστά βίαιη παραβίασης των άρθρων 1 και 28 παρ.3 του Συντάγματος.
ε) Δεδομένου ότι η παραπάνω Δανειακή Σύμβαση είναι εξ ορισμού μια Διεθνής Σύμβαση της Ελλάδος με ξένους οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ) και κράτη (μέλη της ΕΕ), και δεδομένου ότι η ψήφισή της από την Ελληνική Βουλή με κυρωτικό νόμο με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ.2 του Συντάγματος (ήτοι με την υπερψήφισή της από τα 3/5 των βουλευτών) είναι υποχρεωτική και για την νομιμότητα κι εγκυρότητα αυτής καθαυτής της Δανειακής Σύμβασης, αλλά και των επακολουθησάντων ψηφισθέντων ήδη νόμων, η ψήφιση των οποίων συνιστά συμβατικό όρο της Σύμβασης και οι οποίοι συνεπώς συνιστούν συστατικά στοιχεία και όροι της Σύμβασης αυτής, ερωτάσθε:    
i) Πότε θα φέρετε προς ψήφιση ενώπιον της Βουλής την παραπάνω Δανειακή Σύμβαση, σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 28 παρ.2 του Συντάγματος, με το οποίο απαιτείται η υπερψήφισή της τουλάχιστον από τα 3/5 των βουλευτών;
ii) Τι μέτρα έχετε λάβει, ή προτίθεστε να λάβετε για την αποκατάσταση της νομιμότητας για την ψήφιση της Δανειακής Σύμβασης από την Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 28παρ.2 Συντάγματος;
iii) Γιατί εφαρμόζεται στην πράξη τους νόμους που προβλέπονται ρητά (επιβάλλονται) από την Δανειακή Σύμβαση κι έχουν ήδη ακύρως ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή, δεδομένου ότι οι νόμοι αυτοί στερούνται νομιμότητας, εφόσον η Δανειακή Σύμβαση δεν έχει κυρωθεί με κυρωτικό νόμο από την Ελληνική Βουλή;
iv) Τι απάντηση δίνετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό Λαό για το γεγονός της απώλειας της Εθνικής μας Κυριαρχίας, με τις παραπάνω ενέργειες, αποκλειστικά της Ελληνικής Κυβέρνησης, δια της Δανειακής αυτής Σύμβασης, απώλεια την οποία έχει ομολογήσει πολλάκις – προκαλώντας τον τρόμο, που έχει τώρα εξελιχθεί σε οργή, του Ελληνικού Λαού- δημόσια σε συνεντεύξεις του, αλλά και από του βήματος της Βουλής ο Έλληνας Πρωθυπουργός και με δεδομένο ότι και η ενδεχόμενη υπερψήφιση της παραπάνω συγκεκριμένης Δανειακής Σύμβασης ακόμα και από τους 300 βουλευτές της δεν της αφαιρεί τον Εθνοπροδοτικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι δεν νομιμοποιείται η παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας ακόμα και με την υπερψήφισή της και από τους 300 βουλευτές της Βουλής; (άρθρο 28 παρ.2-3 Συντ.).
v) Με δεδομένη και πολλάκις ομολογημένη από τον Πρωθυπουργό απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας, δια των όρων της παραπάνω Δανειακής Σύμβασης και των επανειλημμένων Μνημονίων, η Ελληνική Κυβέρνηση και μέρος της Βουλής, έχουν (έχετε) διαπράξει το ειδεχθέστερο των Εγκλημάτων, ήτοι αυτό της Εσχάτης Προδοσίας κατά της Ελλάδος (ΠΚ 134) ερωτάσθε:
α) Σκοπεύετε να παραδοθείτε αυτοβούλως στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας έχω ήδη καταθέσει την από 27-05-2010 μήνυσή μου εναντίον σας για Εσχάτης Προδοσία κατά της Ελλάδος;
β) Σκοπεύετε να αυτομολήσετε και αυτοεξοριστείτε αυτοβούλως σε άλλη χώρα;
γ) Θα περιμένετε να υποστείτε της συνέπειας της σωτηριακής για όλους και νόμιμης Λαϊκής οργής εναντίον σας για τα παραπάνω εγκλήματά σας;
Παρακαλώ να ενημερωθώ και να προσκληθώ στην Βουλή την ημέρα της απαντήσεως των αρμοδίων υπουργών, ενώπιον της Ελληνικής Βουλής, στα παραπάνω ερωτήματά μου.
Παρακαλώ επίσης, το παρόν e-mail μου να πρωτοκολληθεί στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και να μου αποσταλεί με e-mail ο αριθμός πρωτοκόλλου του.
Ο αιτών
Δημήτρης Αντωνίου
Χαλκίδα 21-12-2010               
--Ο κ. Δημήτρης  Αντωνίου είναι χειρουργός, PhD, FRCS, PhilLevA (Oxford)     Πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr