«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 28

Δείρε με πασά μου ν’ αγιάσω , έξω με φτύνουν γιατί ;

Βουλευτής  ΠΑΣΟΚ  Έκτορας  Νασιώκας : "Οδηγήσαμε τον κόσμο σε κατάσταση παραφροσύνης. Το να μας δείρουν κάποιοι αυτό έχει και μια αξία(!), μια λεβεντιά(!!). Το να σε φτύνουν είναι το πρόβλημα".
Είπε…    αλλά έχει ενστάσεις για το ….. φτύσιμο που τρώνε όλοι τους.
ΣΧΟΛΙΟ Περίοπα :    Αν κρατούσες την ψήφο σου  για το Νομοσχέδιο και δεν το ψήφιζες και εσύ μαζί με το “μαντρί” , ίσως να γλύτωνες τουλάχιστον το ….φτύσιμο, λέω εγώ.
Τώρα ;  Τι τρέμεις ;  Γιατί λυπάσαι ;   Εγώ ευθύνη δεν σου ζητώ ,(θα’θελες..).
Αυτή η φωνή που τη φοβάσαι ,  δεν είμαι εγώ ούτε δική σου ,  ένας  φωνάζει κι άλλος ρωτάει κι όλοι ζητάμε λογαριασμό…
Αυτή  είναι ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ,και ξέρεις πιστεύω τι ακολουθεί…..γι αυτό τρέμεις ;
    
Εγώ να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι ,μαζί με τις ευχές μου …… για καλά σκουπίσματα απ’ τις  ροχάλες  :                


Γράφει  παρακάτω το taxalia :
Χαμός στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ολοταχώς για εκλογές με λίστα ο Παπανδρέου!  


Είναι τόσο έντονη η οργή του κόσμου της εργασίας εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου, ώστε ακόμη και αυτή η ΓΣΕΕ του πολιτικά και συνδικαλιστικά άκρως αμφισβητούμενου Γιάννη Παναγόπουλου - του οποίου το ΠΑΣΟΚ απεργάζεται την ταχεία αντικατάσταση ως οριστικά "καμένου" πλέον - αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει ανακοίνωση που να την αποστασιοποιεί από  την κυβέρνηση.

"Η αντίδραση και ο αγώνας των συνδικάτων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων ενάντια στον προϋπολογισμό του 2011 και των νεοφιλελευθέρων πολιτικών του Μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών που υλοποιεί η κυβέρνηση συνεχίζεται" αναφέρει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

"Ο πιο σκληρός και αδίστακτος ευρωπαϊκός νεοφιλελευθερισμός, στο όνομα των ελλειμμάτων και του χρέους, απαιτεί και επιβάλλει τα πιο σκληρά και αντιαναπτυξιακά μέτρα που βίωσαν ποτέ οι Ευρωπαίοι πολίτες", τονίζει σε άλλη ανακοίνωσή της. Επιθετικότερη προς την κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η ΑΔΕΔΥ: "Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της.

Πολύ πιο βίαιο φραστικό περιεχόμενο εναντίον της κυβέρνησης έχουν οι ανακοινώσεις των σωματείων της ΔΕΚΟ και οι δηλώσεις των προέδρων τους που σχεδόν όλοι ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ. Αντανακλούν τις διαθέσεις του κόσμου και το γεγονός ότι σύντομα οι ΔΕΚΟ θα πάψουν να είναι προπύργια του ΠΑΣΟΚ μετά από ένα τέταρτο του αιώνα και πλέον....

Πολύ μικρότερο βάθος έχουν οι αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (οι κατά τον Λοβέρδο βρεγμένες κότες....)οι οποίες υπαγορεύονται από καιροσκοπισμό και μόνο. Κάποιοι εκτοξεύουν φραστικές ρουκέτες -για να μπορούν να λένε στους ψηφοφόρους τους "εγώ αντέδρασα" - και στη συνέχεια ψηφίζουν και τα πιο επαίσχυντα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση για να....

διασφαλίσουν τη βουλευτική τους έδρα.

Ενδεικτική η στάση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Έκτορα Νασιώκα: "Οδηγήσαμε τον κόσμο σε κατάσταση παραφροσύνης. Το να μας δείρουν κάποιοι αυτό έχει και μια αξία(!), μια λεβεντιά(!!). Το να σε φτύνουν είναι το πρόβλημα" δήλωσε και η δήλωσή του προβλήθηκε στον Τύπο.

Τι είπε στη συνέχεια για το κοινωνικά βάρβαρο κυβερνητικό νομοσχέδιο; "Φυσικά θα το ψηφίσω, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι έχω και ενστάσεις για την αποτελεσματικότητά του"!

Έπειτα ψάχνουν να βρουν γιατί η απαξίωση του ΠΑΣΟΚ, της κυβέρνησης του και των βουλευτών του έχει προσλάβει διαστάσεις πλημμυρίδας στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

(του Γιώργου Δελαστίκ - Επίκαιρα)  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr