«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 3

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ –43 δις ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Χάος αυτή τη στιγμή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με τις απανωτές αποκαλύψεις!

Κλυδωνισμούς προκαλούν οι αποκαλύψεις του Bond Holder που πρώτα στάλθηκαν σε κάθε μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Το Bloomberg ΜΟΛΙΣ επιβεβαίωσε την είδηση που είχαμε από νωρίς στα χέρια μας.

Όπως και το ΣΚΑΙ ήταν το μόνο κανάλι που επιβεβαίωσε την αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ δεν απαίτησε καμμία περικοπή δώρων ή μισθών στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα.

Το ερώτημα είναι εάν η εξαπάτηση οφείλεται μόνο στον κύριο Παπακωνσταντίνου ή ήταν ενήμερος και ο Πρωθυπουργός όπως και ο κύριος Ραγκούσης. Διαβάστε:

Hδη τρέχουμε τις αναλύσεις για να σας δώσουμε μια εικόνα για αυτά που ανακοινωθήκαν σήμερα. Είδα όμως κάτι. Δεν άντεξα και γράφω αυτό το μικρό άρθρο γιατί είναι πραγματικά άδικο.

Ενώ το πρόγραμμα ΠΟΝΟΥ και ΘΥΣΙΩΝ θα εξοικονομήσει 30 δις οι τράπεζες έχουν ένα πακέτο ΣΤΗΡΙΞΗΣ  15 δις για να προστατευτούν τα επόμενα 2 χρόνια από τα καθυστερημένα η απλήρωτα δάνεια ( σπίτια με κατασχέσεις κτλ). Μαζί με τα 28 δις που έχουν πάρει από το Ελληνικό κράτος φτάνουμε στα 43 δις

Σιεμενς,  χρηματιστήριο και όλα τα άλλα μαζί είναι τίποτα μπροστά στο σκάνδαλο των τραπεζών που κανείς δεν λέει τίποτα.…..

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 43 δις για να σωθούν στην ουσία 3-4 τράπεζες. Πήραν ρίσκο; Ας το πληρώσουν οι μέτοχοι τους.

Γιατί εμείς;

Greece Bailout Plan Includes Support Fund for Domestic Banks

By Jonathan Stearns and Sandrine Rastello

May 2 (Bloomberg) — Greece’s bailout plan includes a support fund for domestic banks, which may face an increase in bad loans as the economy contracts, officials from the European Union and the International Monetary Fund said.

“The objective of the fund will be to ensure that the Greek banks are well capitalized at.....Πατήστε εδώ για τη συνέχεια!    Δημοσιεύθηκε από:   olympiada

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr