«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 3

Προτιμούν να ξεψυχήσουν, παρά να βγει η λέξη «Δημοψήφισμα» από το στόμα τους.

Όλα τα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη στον κόσμο, όταν υπάρχουν σοβαρά πολιτικά ζητήματα ή έκτακτες πολιτικές περιστάσεις, καλούν τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους αποφασίζοντας με ένα δημοψήφισμα. Εδώ άλλοι λαοί κάνουν δημοψήφισμα ακόμα και για τον φερετζέ.

Στη δική μας εικονική «δημοκρατία», το πολιτικό μας κατεστημένο (οι σύγχρονοι ολιγάρχες κοτζαμπάσηδες), μας έχει όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, «γραμμένους», μας θεωρεί ακόμα ανόητους υπόδουλους ραγιάδες που πρέπει να.....

σκύβουμε το κεφάλι με δουλοπρέπεια και απαξιώνει να μας βάλει στο πολιτικό παιχνίδι ακόμα και όταν παίζεται κορώνα γράμματα η ίδια μας η ζωή.

Βλέπετε εμείς δεν γνωρίζουμε από υψηλή πολιτική, ούτε μπορούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

Αυτό είναι δουλειά των ικανότατων πολιτικών γόνων, όπως για παράδειγμα του κ. Γ. Παπανδρέου και των λοιπών γόνων, ένθεν κακείθεν.

Αυτό είναι λοιπόν το πολιτικό μας σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας (Ολιγαρχίας) που έχει κάτσει στο σβέρκο μας και παραδίδει εμάς και τα παιδιά μας, στις αρχές του 21ου αιώνα, δούλους ραγιάδες, στα νεοταξικά σκλαβοπάζαρα, στους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες, για όλο αυτόν τον αιώνα.

Όχι κ. Παπανδρέου, όχι φίλοι μας του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό δεν θα το περάσετε.

Μπορεί να εκβιάζετε τη Νέα Δημοκρατία για να συνεργήσει στο ξεπούλημα.

Το λαό όμως θα τον βρείτε απέναντί σας.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για νέο Πολιτικό Σύστημα

 Πηγή :  hassaris

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr