«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 3

Κλυδωνίζεται το ΠΑΣΟΚ μετά την αποκάλυψη του ψέμματος με την υποτιθέμενη “νίκη” για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα.

Ήδη έχουμε μηνύματα από στελέχη και βουλευτές που ετοιμάζουν ραγδαίες κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα την αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ ουδέποτε έθεσε θέμα μειώσεων στον ιδιωτικό τομέα, αφού (όπως είχαμε γράψει) ήταν σχιζοφρενικό να ζητούσαν κάτι παρόμοιο οι εκπρόσωποι της ελεύθερης (εως αχαλίνωτης) αγοράς.

Αίσθηση προκάλεσε και η ενημέρωση που κάναμε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι το μεγάλο μέρος του δανεισμού (περί τα 48 δις Ευρώ) θα παει στις τράπεζες!

Εμείς ενημερώσαμε ΠΡΩΤΑ αυτούς ως οφείλαμε για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Σε λίγο, δημοσιοποιούμε τα στοιχεία που τους παραθέσαμε....

Πηγή :   Ολυμπιάδα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr