«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 21

Τριπλό χτύπημα διαφθοράς και αναξιοκρατίας...

..καμία ανάληψη ευθύνης....
1. Κερδοσκοπία στα ομόλογα μέσα απο την Τράπεζα της Ελλάδος:
... ο κύριος Προβόπουλος είναι ακόμα στη θέση του...
2. Πρόσληψη 4 Δημοσιογράφων στο υπουργείο άμυνας:
Εκτός ΑΣΕΠ, την ώρα που προαναγγέλλουν χιλιάδες απολύσεις
και ο κύριος Βενιζέλος είναι ακόμα στη θέση του.
3.  Υπόθεση Σηφουνάκη – Βγενόπουλου
Ενώ ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε οτι ουδέποτε ο Κύριος
Σηφουνάκης πήρε χρήματα, ο κύριος Βγενόπουλος εμφάνησε την
επιταγή!! ..και ο κύριος Σηφουνάκης είναι ακόμα στη θέση του...
Πόσο ακόμα θα μας εξευτελίζετε σύντροφοι?...
Να ξέρετε όμως οτι τo κίνημα..εμείς  τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ οι αγνοί πατριώτες  δεν θα εγκαταλείψουμε  τον αγώνα!!!... που ΤΩΡΑ  αρχίζει...
Εμείς σας βγάλαμε κυβέρνηση ...εμείς θα σας ρίξουμε όλους..
Και μην βγει κάποτε να πει κανείς ότι ...ξέρετε εγώ διαφωνούσα..
Τέλος εποχής.... για όλους σας.....
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ... ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Πηγή  :     Μη Προνομιούχος  Blog

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr