«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 21

Οι πραγματικά υπεύθυνοι!

zagalisa Γράφει ο Κεμάλ Φαρζλή  - από την πομακική εφημερίδα ʽΖΑΓΑΛΙΣΑ'
Απανωτά κρούσματα καταστροφής Ελληνικών σημαιών σε σχολεία σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Θράκη. Στο Γυμνάσιο - Λύκειο του Ιάσμου η σημαία σκίστηκε κρεμάστηκε επιδεικτικά στα κάγκελα του αυλόγυρου. Την παραμονή της 25ης Μαρτίου ανάλογο περιστατικό συνέβη και στο δημοτικό σχολείο του Πομακοχωριού Κένταυρος.
Αυτό που εμείς ως ΖΑΓΑΛΙΣΑ έχουμε δηλώσουμε είναι ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ μόνο τα Πομακόπουλα που προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες.
Την πραγματική ευθύνη την έχει το εκπαιδευτικό σύστημα και το σχολείο που παράγει γενίτσαρους με ανθελληνικό μίσος, κυρίως στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπου διαμορφώνεται ο χαρακτήρας και το ιδεολογικό σύμπαν των παιδιών.
Τώρα η Θάλεια Δραγώνα θέλει να ολοκληρώσει το έγκλημα και σε επίπεδο νηπιαγωγείου, με την εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας.
Ακόμη, ευθύνη φέρουν οι δάσκαλοι, άλλοι διότι ενσπείρουν μίσος στην καρδιά των παιδιών και άλλοι, κυρίως οι χριστιανοί, οι οποίοι σε σημαντικό ποσοστό αδιαφορούν για ό,τι συμβαίνει και δεν ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και στο μισθό που παίρνουν από τα χρήματα των φορολογουμένων...
Ευθύνη φέρει η πολιτεία, όχι γενικά και αόριστα, αλλά ο εκάστοτε νομάρχης Ξάνθης και Ροδόπης, ο εκάστοτε διευθυντής περιφερειακής εκπαίδευσης, οι σχολικοί σύμβουλοι, οι χριστιανοί βουλευτές των νομών Ροδόπης Ξάνθης (οι οποίοι μάλιστα τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν στις κυβερνήσεις δεν έχουν καν το άλλοθι της μη επιρροής...), ο/η Περιφερειάρχης και όλο το σύστημα που υποβαθμίζει, διαστρεβλώνει και δεν αντιλαμβάνεται (από φυσική βλακεία;) τι συμβαίνει.
Ευθύνη έχουν και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι -τίμιοι και διεφθαρμένοι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Πότε για παράδειγμα η εφορία Ροδόπης Ξάνθης έκανε έλεγχο για το πόθεν έσχες στους ψευτομουφτήδες, οι οποίοι φαίνεται να διακινούν μεγάλα χρηματικά ποσά;
Πόσες φορές το ΙΚΑ με δική του πρωτοβουλία έλεγξε όλο τον μηχανισμό που λειτουργεί στα ορεινά Πομακοχώρια και στα πεδινά με άτυπα νηπιαγωγεία, με σεμινάρια κοπτικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ;
Ποια είναι η πηγή όλων αυτών των χρημάτων; Τους επισκέφθηκε ποτέ η εφορία ή θεωρούν το θέμα «εθνικό», το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο πελατειακής συναλλαγής νομαρχών και μειονοτικών εθνικιστών βουλευτών κλπ;
Ποιος νομάρχης έχει το σθένος να αντιδράσει;
Ποιος βουλευτής έχει καταγγείλει ποτέ το μαύρο ανθελληνικό χρήμα που κυκλοφορεί άφθονο στη Θράκη;
Στην πραγματικότητα Θράκη είναι ο παράδεισος του τουρκικού μαύρου χρήματος και όχι κάποια εξωτικά νησιά.. .
Πηγή : http://www.zagalisa.gr/

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr