«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 21

Εμετική προπαγάνδα από τους “εκλεκτούς” εις βάρος της Κατσέλη

 

Θυμάστε την ιστορία με το “βαθύ” λαρύγγι; Τις γελοιότητες που ακολούθησαν και τα μαζικά μηνύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με αυτό το ελεεινό παραμύθι και φωτογράφιζαν ως “βαθύ λαρύγγι” την Κατσέλη;

Τι και άν τους εξευτελίσαμε αποκαλύπτοντας τις δηλώσεις ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ πρωθυπουργου που αναφερόταν ακριβώς σε αυτό το θέμα που εκμεταλλεύθηκαν οι “κακοί ξένοι”. Οι άνθρωποι είναι ασταμάτητοι.

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο – εξαθλίωση της Ελληνικής δημοσιογραφίας.

Η “Μεγάλη Αποκάλυψη” των ασπόνδυλων. Η Κατσέλη συναντήθηκε με επιτελή της Goldman Sachs “κρυφά”.

Μιλάμε για το απώγειο του αίσχους. Μιλάμε για γενιτσαρισμό που δεν είναι μόνο Εθνικός αλλά και κομματικός. Οι ελεεινοί βιαστές του δημοσίου βίου δεν διστάζουν να δημιουργήσουν “ενόχους” και “βαθιά λαρύγγια” για να καλύψουν τις δικές τους απάτες, το ΜΕΓΑ πλιάτσικο που ξεκίνησε με την κυβέρνηση της “Ισχυρής Ελλάδας” και την Goldman Sachs.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ

Μα φυσικά η Κατσέλη, ο Ρέππας, ο Λοβέρδος και ο Βενιζέλος είναι στο στόχαστρο. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Η Κατσέλη όμως συγκεκριμένα διότι επιμένει στην προώθηση του νομοσχεδίου για τους δανειολήπτες που θα βάλει φρένο στην ασυδοσία των Ελληνικών τραπεζών. Είναι άλλωστε προεκλογική της δέσμευση και προσπαθεί να το επιβάλλει με κάθε τρόπο.

Πως όμως θα δεχτεί το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” ένα τέτοιο χτύπημα στους συνδαιτήμονες του κυρίου Παπανδρέου; Η αλήθεια είναι στο αποκαλυπτικό χθεσινό άρθρο του Trader:

Το μήνυμα της αγοράς – Προστατεύουν τις τράπεζες ρημάζοντας την Εθνική οικονομία.
Εμείς όμως θα ρωτήσουμε

την “έγκριτη” εφημερίδα:

Ήταν η κυρία Κατσέλη σύμβουλος του Σημίτη όταν υπέγραφε τα ελεεινά δάνεια της Goldman Sachs το 2001 τα οποία μας διέσυραν στην Ευρώπη;

Ήταν η κυρία Κατσέλη σύμβουλος του κυρίου Σημίτη όταν γινόντουσαν οι συναντήσεις στο Μαξίμου με τον κύριο Χριστοφοράκο;

Ξυπνήσατε τώρα λοιπόν, βλέποντας πλέον ότι δε μπορείτε να βάλετε τη σκόνη κάτω από το χαλί και προσπαθείτε να την ρίξετε στην αυλή του γείτονα.

Λάθος σας. Γιατί το θέμα με την Goldman Sachs το έχουμε αποκαλύψει εδώ και 6 μήνες, το φωνάζουμε καθημερινά και πλέον η κοινωνία το γνωρίζει. Και οι επιτελείς της Goldman Sachs έχουν στενές, στενότατες σχέσεις με τον σκληρό πυρήνα της άθλιας κυβερνητικής κουστωδίας που ρημάζει την Ελληνική οικονομία.

Εάν θελήσετε κυρία Κατσέλη να απαντήσετε στα γιουσουφάκια των Γενίτσαρων, τα στοιχεία είναι στη διάθεση σας.

Κύριε Παπανδρέου (ξανα)ρωτάμε. Έχετε συμβούλους της Goldman Sachs;

Ενότητα HORCA: Συνεχίζουν την εξαπάτηση του λαού. Τώρα θα έχει ρόλο το ΔΝΤ καγχάζουν, λες και γεννήθηκαν σήμερα το πρωΐ.

Αυτή η σπείρα πότε θα εξαρθρωθεί; Ως πότε θα εξαρθρώνονται οι υπόλοιπες για να τους καλύπτουν;

Δημοσιεύθηκε από : olympiada

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr