«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 22

Κύριοι, ήθελα να 'ξερα, δεν ντρέπεστε;

GREECEΒλέπω την πατρίδα μου την δοξασμένη, να την έχουν καταντήσει έρμαιο αναίσχυντων αρπακτικών, ανίκανων πολιτικών, και ανεγκέφαλων ψηφοφόρων.
Αλήθεια, δεν ντρέπονται οι μέν να ρίχνουν τα βάρη στους δε; Να διασπούν ακόμη και τις ώρες αυτές τις δύσκολες τον χιλιοταλαιπωρημένο αυτό λαό, πού τόσο πολύ έχουν ντροπιάσει παγκοσμίως με την ανικανότητά τους;
Ποιός απο αυτούς μπορεί να πεί δίχως να κοκκινίσει και δίχως ντροπή αν όντως έχει έστω και για δείγμα αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και τον λαό, πως η παράταξή του, όποια κι αν είναι αυτή, δεν έβλαψε την χώρα και τους πολίτες της στο ελλάχιστο;
Λίγη ντροπή ας είχαν, λίγη ντροπή μονάχα, δεν ήθελα τίποτε άλλο..
Παινευόμασταν ως τα χτές όλοι εμείς που ζούμε στο εξωτερικό, όταν μας ρωτούσαν απο πού καταγόμαστε. Είμαι Έλληνας!! λέγαμε όλοι με καμάρι.
Σήμερα σκύβουμε το κεφάλι, και προσπερνάμε, μην τυχόν και μας ρωτήσουν.
Πονάμε κάθε φορά που μας λένε, "η χώρα σας πάει για φούντο, εσείς τι λέτε;"
Τι να πούμε..μαλακίες να λέμε;
Δώστε μας μια καλή δικαιολογία να πούμε εσείς που κυβερνάτε, πείτε μας καμιά καλή απάντηση, γεμάτη "εξυπνάδα" και στόμφο, απ' αυτές που τόσο εύκολα έχουμε πάντα στα χείλη εμείς οι Έλληνες.. Δώστε μας ακόμη ένα δείγμα της "μαγκιάς" σας..
Πάει η περηφάνεια μας κύριοι.
Την πήρατε σβάρνα κάποιοι απατεώνες που ξέρατε ποιές θέσεις να πιάσετε για να τα κονομήσετε.
Την πήρατε σβάρνα κάποιοι πολιτικοί, που όχι μόνο δεν άξιζε να είστε πολιτικοί, μα ορισμένοι έπρεπε να πάτε φυλακή ισόβια.
Κι όμως, εσείς έχετε βολέψει τη θέση σας με βουλευτικές ασυλίες.
Εσύ κι εγώ δόλιε Ζιμπαμπουίνε θα είμαστε πάντα οι κατάδικοι κι οι έγκλειστοι, ως και για ψύλλου πήδημα. Αυτούς δεν τους πιάνει νόμος. Είναι υπεράνω του νόμου. Βλέπεις, αυτοί τον κατασκευάζουν, και πάντοτε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τα δικά τους. Εμείς θα είμαστε μια ζωή στην αποκάτω, οι προδωμένοι.
Εσυ, εγώ, και το Ελλαδιστάν..
Κρίμα!

Πηγή :  Α ! μπε μπα Blog  Το Μπινελικοδρόμιο..

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr