«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑSYN

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο Αλ.Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης θα κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες ντροπής για την χώρα. Αστυνομικές δυνάμεις προπηλάκισαν βίαια και έπνιξαν στα χημικά ένα σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης τον Μανώλη Γλέζο. Τον άνθρωπο που κατέβασε την σημαία με τη σβάστιγγα από την Ακρόπολη. Δεν τιμά την χώρα αυτή η εικόνα. Αν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλλει με τη βία την πολιτική της, να ξέρει ότι ο ελληνικός λαός έχει ζήσει σε χειρότερες καταστάσεις, έχει αντισταθεί και έχει επιβιώσει. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ένα πολύ δυσάρεστο μήνυμα. Είναι ένα μήνυμα καταστολής και τρομοκρατίας. Φοβόμαστε ότι οδηγούμαστε σε επικίνδυνους δρόμους, σε δρόμους κοινωνικής όξυνσης και ελπίζουμε η κυβέρνηση να κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να ακούσει την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

Ερωτήσεις δημοσιογράφων:

- Είδατε τον κ.Γλέζο εσείς; Είχαμε και προπηλακισμό κατά του Προέδρου της ΓΣΕΕ. Πως το σχολιάζετε;

Αλ. Τσίπρας: Έχω κάνει ήδη το σχόλιο μου στην αίθουσα της Βουλής. Πήγα πρώτος και επισκέφθηκα τον κ.Παναγόπουλο και καταδίκασα το γεγονός μέσα στην Βουλή. Τούτη την ώρα όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έχουν στόχο να αποτραπεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει ενωμένοι να δράσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε νίκες. Τέτοιες, λοιπόν, ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά στρώνουν το χαλί αυτής της πολιτικής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/03/2010

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr