«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Θεός για μία(;) εβδομάδα.............ελέω  ΝουΔου !

 

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Σαν χθες ήταν που ο Γιωργάκης έβλεπε την πλάτη του «κανένα» στις (τόσο αθώες) δημοσκοπήσεις, που τον είχαμε ξοφλημένο μετά τις απανωτές εκλογικές ήττες από τον άλλο, που όλοι θεωρούσαμε το Βενιζέλο επόμενο πρωθυπουργό,  που τον αποκαλούσαμε ακόμα «Γιωργάκη», που, που, που…

Ξάφνου, όλα αντιστράφηκαν.

Απέκτησε, ως άλλος Jim Carrey, θεϊκές δυνάμεις και κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο!

Να επιβάλλει σκληρά και άδικα μέτρα και να μην έχει πολιτικό κόστος. Πως γίνεται αυτό;

1. Όλι Ρεν. Εδώ ακολουθούμε την κλασσική συνταγή. Βάζουμε μπροστά έναν Ευρωπαίο, ο οποίος δε φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις, καθώς δεν τον ψηφίζουμε, ζητάει σκληρά μέτρα, εμείς είμαστε…

 

υποχρεωμένοι να τον υπακούσουμε κι έτσι όλο το «ανάθεμα» πέφτει σ’αυτόν και όχι στον –συνυπεύθυνο για την κατάντια μας- πρωθυπουργό μας.

2. Προπαγάνδα. Φυσικά για την οικονομική εξαθλίωση φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, «πιάνει» μεγαλύτερη… χρονική διάρκεια. Κάποιοι θα με αποκαλέσουν «δεξιό», αλλά ποσώς με ενδιαφέρει, αφού αυτοί που θα το πουν, δεν είναι παρά ΠΑΣΟΚοι του κερατά.

3. Χρυσόψαρα. (Συνέχεια του 2) Η ασθενής μνήμη μας, φροντίζει να δημιουργεί μια εικόνα… «πολιτικής παρθενιάς και αγνότητας» στον πρωθυπουργό μας και την κυβέρνησή του.

4. Γκαιμπελισμός. Κάθε τρεις και λίγο, ο Γιωργάκης, με τη συμβολή των εταιρειών δημοσκοπήσεων, μάς λέει πως ο κόσμος συναινεί με τα σκληρά μέτρα. Αν το ακούσω άλλες 50 φορές, θα πιστέψω πως συναινώ κι εγώ.

5. Αντιπολίτευση. Αν η άθλια κυβέρνηση Καραμανλή, «έζησε» πέντε χρόνια διότι δεν είχε αντίπαλο, η σημερινή θα μακροημερεύσει περισσότερο, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους… υπόλοιπους ένοικους της βουλής. Ειδικά στη ΝουΔου, τα πράγματα είναι πιο τραγελαφικά και από ταινία του Ben Stiller.

ΥΓ1. Ξέρω, είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όταν πρόκειται να σχολιαστεί ένας πολιτικός. Αδιαφορώ πλήρως αν αδικήσω κάποιον απ’αυτούς.

ΥΓ2. Φωτογραφία ντοκουμέντο. Αμοντάριστη. Άνευ σχολίου…

olirenhandhol

Tue, 02/03/2010 - 18:29 — drseeng

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr