«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

Ποιός 14ος ; Εδώ κοιτάνε τον 6ο και τον 5ο ακόμα......

Ποιός  14ος  Εδώ κοιτάνε  τον   6ο  και τον  5ο  ακόμα......

διαβάστε με προσοχή :  

GeorgePapandreou01032010-300x233Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, δεν διεκτραγώδησε απλώς την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Περιέγραψε σενάρια τρόμου, κάλεσε τους πολίτες να ζήσουν τον εφιάλτη, ανέδειξε τον κίνδυνο της χρεοκοπίας και της στάσης πληρωμών αύριο το πρωί, προσπάθησε να προκαλέσει συλλογικό ψυχολογικό σοκ προκειμένου να εμφανιστεί ως ένας ηγέτης με χαρακτηριστικά μεσσιανιακά. Μεταξύ άλλων είπε, ότι “εάν φερθούμε ανεύθυνα απέναντι στην ιστορία” δεν θα κινδυνεύσει απλώς ο 14ος μισθός, αλλά ο 6ος και ο 5ος. Απέρριψε τις αιτιάσεις για εμβάθυνση της ύφεσης με την πολιτική που ακολουθεί, λέγοντας ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι “θα στραγγίξουν οι τράπεζες” και θα προκύψει “ασφυξία πληρωμών”. Θυμήθηκε τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, θυμήθηκε τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και όσα έλεγε για την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική κυριαρχία για να καταλήξει ότι “βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου”. Για να εξηγήσει το θρίλερ της ελληνικής προσπάθειας δανεισμού, έφερε το παράδειγμα του άρρωστου τζογαδόρου που καταλήγει από τα καζίνο στους τοκογλύφους και υποστήριξε ότι έχει την ιστορική ευθύνη να επιστρέψει τη χώρα την αυτονομία της, ώστε να μην ορίζουν άλλοι, ξένοι, την εθνική μοίρα. Ο πρωθυπουργός, κατά τη σημερινή του ομιλία, δεν έκανε μία πολιτική ομιλία, αλλά μία κινηματογραφική εμφάνιση. Απευθύνθηκε στο θυμικό της ελληνικής κοινωνίας προσκαλώντας τους πολίτες να αναλάβουν ρόλο κομπάρσων σε μία ταινία τρόμου και φαντασίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος στον ρόλο του εθνικού ήρωα που θα νικήσει το κακό, θα παλέψει με τα στοιχεία της φύσης και με το σπαθί του θα σκοτώσει το δράκο για να ελευθερώσει την ωραία Ελλάδα, που βρίσκεται φυλακισμένη στο μαγεμένο κάστρο.

Σ.Σ. Αρχίσαμε και τα  χαζόγελα.....ωχ   κάτι μου θυμίζουν αυτά .Αλλά απο παραδείγματα "σκίζει" αυτό το "παιντί",βρέ κάνας σύμβουλος με λιιιίγο  μυαλό δεν υπάρχει δίπλα του ???

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Χειροκροτώ την οπτική σας! Πραγματικά ένιωσα οτι η παρέα Παπανδρέου έχει ανοίξει τα βιβλία του Ραμονέ για τα επικοινωνιακά κόλπα και τα ΜΜΕ και επιχειρεί να τα εφαρμόσει! Όμως δεν έχουν καταλάβει οτι μιλούν για αληθινά λεφτά και κυρίως για αληθινούς ανθρώπους! Αν εμένα ο ΓΑΠ μου στερήσει το δικαίωμα να βελτιώσω τη ζωή του παιδιού μου θα τον εξοντώσω πολιτικά! Να αντισταθούμε και να μην ξεχάσουμε: η ΝΔ δεν είναι η μόνη υπεύθυνη γι αυτό που πρόκειται να ζήσουμε! ΤΟ ΠΑΣΟΚ δίδαξε στους μικρομεσαίους την κλοπή από το κράτος! Στις δημοτικές εκλογές θα απαντήσουμε. Ας δώσουν δικαίωμα ψήφου σε όσους μετανάστες θέλουν! Κι αυτοί στην ίδια χώρα ζουν , και θα είναι οι πρώτοι που θα πληγούν, όταν εμείς οι μεσαίοι δεν θα έχουμε να τους δώσουμε δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr