«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 12

Καθολική ήταν η απεργία με ανοικτά τα καταστήματα όμως , λέει το..

NEWS 24/7 "Καθολική απεργία με ανοικτά καταστήματα "

Περίπου 20.000 εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στα μέτρα λιτότητας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμο γέμισαν κόσμο, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν, την Πέμπτη, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Ωστόσο, τα εμπορικά καταστήματα και πολυκαταστήματα, καθώς και τα σούπερ μάρκετ παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των συλλαλητηρίων ανοικτά και λειτούργησαν κανονικά σε όλη τη χώρα. Δυναμικό παρών στην απεργιακή κινητοποίηση έδωσαν πολλοί εργατικοί κλάδοι, με την ΓΣΕΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συμμετοχή άγγιξε το 90%. Εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, στον ΟΣΕ, δημοσιογράφοι, φοιτητές, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, τραπεζικοί υπάλληλοι, μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, δικαστικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στους ΧΥΤΑ και σε δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και εργαζόμενοι στον ΟΤΕ συμμετείχαν στη χθεσινή 24ωρη απεργία ενώ με προσωπικό ασφαλείας λειτούργησαν νοσοκομεία, κέντρα υγείας, υπηρεσίες πρόνοιας και ΕΚΑΒ. Στην πορεία της Αθήνας πήραν μέρος και υπάλληλοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καθώς και συνδικαλιστές αστυνομικοί. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έγινε στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή. Ξεχωριστή συγκέντρωση οργάνωσε το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ομονοίας. Στη Θεσσαλονίκη επίσης πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις. Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης οργάνωσαν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, ενώ το ΠΑΜΕ στις 10 στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Επεισόδια

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Αθηνών περνούν σήμερα.....

δώδεκα άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χτεσινών συλλαλητηρίων, καθώς θεωρούνται υπέυθυνοι για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε καταστήματα του κέντρου. Συνολικά, προσήχθησαν 19 άτομα από τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα τα επτά, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν φθορές σε έξι καταστήματα, 4 ξενοδοχεία, τρεις τράπεζες και δύο οχήματα, ενώ τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί.

Η αφετηρία των συγκρούσεων δόθηκε στη συμβολή των οδών Στουρνάρη με την Πατησίων και επεκτάθηκε προς τα Χαυτεία και τη Σταδίου. Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε  με πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας πολίτης.

Νωρίτερα, οι νεαροί αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να επιτεθούν στο κατάστημα «Πλαίσιο», στα Εξάρχεια, προσπαθώντας να ανεβάσουν τα ρολά. Στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Πατησίων, κουκουλοφόροι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi.

Συμπλοκές έγιναν και στην οδό Σταδίου στο ύψος της Κοραή. Ομάδα νεαρών εξαπέλυσε επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ με πέτρες και μολότοφ, ενώ έσπασαν τις προθήκες καταστημάτων.

Μετά την πορεία άγνωστοι πυρπόλησαν κρατικό όχημα τύπου βαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας.

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι ομάδες ατόμων επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, στην Πατησίων, την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.

Ομάδες αντιεξουσιαστών διοργανώνουν το πρωί της Παρασκευής, συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των συλληφθέντων, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Ομάδες περίπου 100 αντιεξουσιαστών με κράνη και μάσκες, εισχώρησαν στον κύριο όγκο της πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας ζημιές σε δύο τηλεφωνικά κέντρα στο ύψος της Καμάρας, επί της οδού Εγνατίας, ενώ έσπασαν τα τζάμια του παραδοσιακού κτιρίου της Αγιορείτικης Εστίας, ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ενός υποκαταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ενός ταχυφαγείου.

Λίγο αργότερα, ομάδα περίπου 30 ατόμων εισέβαλε σε δύο σούπερ μάρκετ, άρπαξε προϊόντα και τα μοίρασε σε περαστικούς. Μερίδα διαδηλωτών πέταξε αβγά, πέτρες και χρώματα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν με τη χρήση χημικών, απωθώντας τελικά τις ομάδες των αναρχικών.

Μήνυμα προέδρου της ΓΣΕΕ

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στην ομιλία του στους συγκεντρωμένους στο Πεδίον του Άρεως έκανε λόγο για μέτωπο δυνάμεων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με συναδέλφους  στο Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, ενώ ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Η. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι με τα συλλαλητήρια "ακούστηκε η φωνή της κοινωνικής πλειοψηφίας" και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της τιμωρεί την εργασία και οδηγεί την κοινωνία στην εγκατάλειψη και την εξαθλίωση.

Κοινό ψήφισμα

Σε κοινό τους ψήφισμα, ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ ζητούν μεταξύ άλλων να μην εφαρμοστούν τα κοινωνικά άδικα οικονομικά μέτρα, να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι, αλλά οι έχοντες και κατέχοντες, ενώ προειδοποιούν για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Η ΝΔ για τα επεισόδια

"Για ακόμη μία φορά, καταλύθηκε στο κέντρο της Αθήνας η έννομη τάξη. Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αντιληφθεί επιτέλους το μέγεθος του φαινομένου της τυφλής βίας και να εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Νικ. Δένδιας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ο όνος….. και οι….. ‘’μασ ώντες όνοι’’….!

    …..Ξεθεωμένος στις δουλειές…., κι από αχυροφαγία….,
    ατροφικός ο γάιδαρος….. έκοψε το καπίστρι του και έφυγε από το αχούρι του….!

    Εκεί, στο διπλανό χωριό…., τον αντάμωσε, καραδοκώντας ‘τον, ένας άλλος γεωργός…..
    κι ευγενικά του πρότεινε να είναι αυτός το αφεντικό του….,
    να τον ταΐζει, πάντοτε, τριφύλλι…., μα και σιτηρά….,…..
    κι ο γάιδαρος, τελικά, πλανεύτηκε…., θυμήθηκε τη χειμωνιά…., κι έτσι να γίνει δέχτηκε….!

    …..Και…., τώρα…., είναι ο καημένος σε άλλο αχούρι….. με συρματένιο καπίστρι…..
    και φυλαγμένο από άλλης ράτσας σκυλιά….,…..!

    Πρώτη μέρα, λοιπόν, μόνον, τριφύλλι κι αλεσμένα σιτηρά….,
    μα…., από τη δεύτερη…., αλιά του…., ξεθεωτική δουλειά…..
    και ματογυάλια, να, στα μάτια…., ε…., με πράσινους φακούς….,
    ώστε να βλέπει και να περνά τα άχυρα για τριφύλλι….,….!

    Όμως…., μια νύχτα…., όταν έλειπαν τα σκυλιά – φύλακές του….,
    κλωτσώντας, κι εδώ…., σκότωσε το αφεντικό του….,
    που είχε καταλάβει, πια, πως….. ‘’ζουν και τα αδέσποτα και δεν πεθαίνουν’’….,
    και, αντιμαζόχος, πια…., προδομένος, πάλι, όντας…., πήρε τα άγρια βουνά….,
    και, κινδύνους αψηφώντας…., για ζωή, έστω και λίγη….,
    πριν από το στερνό του τέλος…., στη….. λευτερώτρα λευτεριά…., που τόσο πολύ τη λαχταρούσε….!.....

    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr