«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 12

Ισλαμοφοβία , Άγνοια ή Προπαγάνδα? γράφει ο ...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : Έτσι τσεκάρησα ένα γάμο, που διοργάνωσε η Χαμάς στη Γάζα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ - Η ΜΟΣΑΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ!!!

Tim Marshall August 04, 2009 8:26 AM (από τότε έεεε????)

Το κόμμα, προετοίμασε 450 γαμπρούς, μπροστά από τα 5.000 περίπου επισκέπτες, ενώ οι νύφες ήσαν αλλού. Είναι ο τρόπος που τα πράγματα γίνονται έτσι εδώ, Προσωπικά είμαι υπέρ της ανάμειξης των δύο φύλων (στη γιορτή-εκδήλωση αυτή), αλλά δεν είμαι έτοιμος να το υποστηρίξω, παρά όταν θα είμαιστε περισσότεροι.

Πάνω στη σκηνή εκεί, είναι έτοιμοι για μουσική και χορό. Καθένας έχει μια καλή στιγμή, ακόμα και για μένα, αν και οι "robocops" της Χαμας, με κάνουν λίγο νευρικό. Σίγουρα η Χαμάς έχει ανάμεσά της και ψυχρούς δολοφόνους, που πιθανόν φροντίζουν να υποστηρίζουν τη δολοφονία των παιδιών στο Ισραήλ, αλλά βεβαιωθείτε αν (πράγματι) καταπατούνται τα δικαιώματα των γυναικών, γιατί (διαπιστώνω) ότι πολλοί από τους οπαδούς τους, είναι μόνο οι απλοί άνθρωποι. Και χρειάζονται ένα διάλειμμα.

Οι άνδρες και οι γυναίκες κάθονται, οι περισσότεροι αγνοούν τις ομιλίες, ορισμένοι αγνοούν ακόμα και τις προσευχές. Τα πυροτεχνήματα εκρήγνυται συνέχεια, οι επευφημίες ξεκινούν, και τον Μάρτιο οι πρόσκοποι της Χαμάς, χτυπούν τύμπανα, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια (καταλαβαίνεις) ότι στο μέλλον οι μαχητές της Χαμάς θα είναι περισσότεροι. Στη συνέχεια οι γαμπροί, ηλικίας περίπου 18 έως περίπου 28 χρονών. Κρατούν από τα χέρια, τις μικρές ανιψιές και τις ξαδέρφες τους, μικρά κορίτσια ηλικίας από περίπου 3 έως 8 χρονών, που έγιναν το πολύ εννιάχρονες, φορώντας τα λευκά "νυφικά".

Μέχρι να πάνε όλοι στο  ....

στάδιο, οι επευφημίες και μουσική φούντωναν όλο και πιο δυνατά. Τα κορίτσια έχουν το χρόνο της ζωής (μπροστά) τους, αλλά, που να πάρει, είχαν βαρεθεί μετά από λίγο, και κατέβηκαν από τη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν μεταξύ τους και να παίζουν παιχνίδια.

Σας εκθέτω τα σχετικά με αυτό το γεγονός, για να το θέσουμε σε ένα (πραγματικό) πλαίσιο, λέγοντας ότι έλαβε χώρα (συνέβη) μόλις ένα μίλι από τα ισραηλινά σύνορα και ήταν ένα μήνυμα από τη Χαμάς, για να δείξει ότι εμπιστοστεύεται τη δύναμη της και το μέλλον των μαχητών της. Ω!, και ότι οι νύφες ήσαν αλλού. Αρκετά απλή η εξήγηση.

Ποτέ δεν φαντάσθηκα για μια στιγμή, ότι τα μικρά κορίτσια θα μπορούσε αργότερα να περιγράφονται στη bloggersphere ως νύφες! Πόσο αφελής είμουν.

Δεκάδες, και εννοώ δεκάδες, των δικτυακών τόπων, πήραν το βίντεο της εκδήλωσης και έγραψαν μακάβριες ιστορίες για παιδεραστία των μελών της Χαμάς, με πρωτοσέλιδα για "450 νύφες-παιδιά", καθώς και ατελείωτες αντιγραφές, για το πόσο αηδιαστικό αυτό ήταν, που έδειξε πως το Ισλάμ είναι διεφθαρμένο, επαναλαμβάνοντας αυτά επ 'άπειρον. Από Site σε site, διαστρεβλώθηκε η ιστορία, με τη σύνδεση, από μία εντελώς λανθασμένη εστία με φορτίο σκουπιδιών στην επόμενη. Θα δώσουμε πίστωση για Tundra Tabloids που τουλάχιστον κατέβασαν το βίντεο, αλλά οι περισσότερες περιοχές (διαδικτύου) μόλις επανεπενδύονται με ανεξάρτητη (παραπληροφόρηση).

Πέρασα μερικές ώρες επισκεπτόμενος ιστοσελίδες και άφησα σχόλια όπου θα μπορούσα. To μικρό αποτέλεσμα. Αντ 'αυτού έλαβα μια σταθερή ροή βιτριόλι. Η "καλύτερη" (χειρότερη) απάντηση ήταν σε μια τοποθεσία (ίντερνετ), που τη διαχειρίζεται μια Debbie Schlussel. Ο τύπος που το δημοσίευσε, είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Η λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι τα κορίτσια δεν ήταν οι νύφες.

Έδειξε πόσο ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ανοησίες σαν αυτή, δεδομένου ότι εκ νέου ισχυροποιούν τις προκαταλήψεις τους, πάντα σαν ένα πράγμα διασκέδασης, που άνετα κάνουν. Αλλά η Χαμάς, και οι τζιχαντιστές, όσο κι αν έχουν κάνει αρκετά φοβερά πράγματα, δεν έχουν να κάνουν κάτι εναντίον αυτών. Τα περισσότερα από αυτά που διάβασα τελικά, ήσαν απερίσκεπτα, χαροπά, με έντονη ισλαμοφοβία, από ανθρώπους που δεν γνώριζαν τίποτα απολύτως, σχετικά με την αραβική λαϊκή κουλτούρα. Γράφουν, όπως πραγματικά θέλουν να πιστεύουν, ότι δηλαδή, επειδή υπάρχουν παραδείγματα νύφες μικρής ηλικίας, αυτό σημαίνει (γι αυτούς), ότι σε όλους τους γάμους, οι νύφες είναι παιδιά.

Μερικές περιοχές (ίντερνετ) έφθασαν στο σημείο να παραπονιούνται, ότι τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης ήταν συνένοχα στην παιδοφιλία, επειδή είχαν αναφερθεί στον ομαδικό γάμο, αλλά παρέλειψαν (τα ΜΜΕ) να αναφέρουν ότι τα μικρά κορίτσια επρόκειτο να βιαστούν εκείνο το βράδυ. Και έτσι συνέχισα, και για.

Ίσως ήμουν σίγουρος, ότι θα υπολόγιζαν το γεγονός, ότι οι νύφες ήταν αλλού. Είναι δυνατόν να μην ήξεραν?. Αλλά ποιος θα πιστέψετε, έναν δημοσιογράφο που πήγε στην εκδήλωση, ή μια απελπιστικά φτωχή έκδοση του δημοσιογράφου πολίτη (blogger), που παραβρέθηκε στο (ισλαμικό) σπίτι, μέχρι να γίνουν τα πράγματα, χωρίς κανέναν έλεγχο, και εν γνώσει του ή σκόπιμα, γράφει υστερικά τις αντι ισλαμικές ανοησίες,

ΠΗΓΗ: SKY NEWS

Μου το έστειλε ο/η φίλος Mha yai είπε...

Γιατί η αλήθεια πρέπει να μένει η αλήθεια σας στέλνω την σύνδεση του αυθεντικού άρθρου . Επικοινώνησα με το Παλαιστινιακό γραφείο Παρισιού γιατί μου μύριζε άσχημα και εμένα . Τα κοριτσάκια που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες αλλά αδελφούλες η ξαδερφούλες(οι bridesmaids όπως λένε στα εγγλέζικα) , οι γαμπροί ΔΕΝ πήραν 500 ευρό για τον γάμο αλλά ΈΔΩΣΑΝ 500 ευρό και ο ομαδικός γάμος έγινε ακριβώς γιατί τα ζευγάρια δεν έχουν τα μέσα για χωριστό γάμο . Οι Παλαιστίνιοι είναι στην πλειονότητα μουσουλμάνοι και η παράδοση θέλει την νύφη να περιμένει σε άλλο μέρος και να γιορτάζει χωριστά με γυναίκες μόνο . Μεταδώσετε το παρακαλώ γιατί είναι μεγάλη αδικία για τους Παλαιστίνιους !
Φιλικά από Βέλγιο !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr