«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 12

508 εκατομμύρια ευρώ θα "σκάσουμε" στους γερμανούς...

Έκλεισε το "ντιλ" για τα ναυπηγεία

thumb

Αργά τη νύχτα έκλεισε οριστικά η συμφωνία για τη μεταβίβαση του 75,1% των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Άμπου Ντάμπι Μαρ. Ο Βενιζέλος τα βρήκε με τους γερμανούς που διατηρούν το 24,1% και είχαν πρόβλημα με τα χρωστούμενα ,αλλά και με τη παράδοση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και των υπολοίπων τριών υποβρυχίων. Μετά από μαραθωνιες διαβουλεύσεις αποφασίστηκε:

*508 εκατομμύρια ευρώ θα "σκάσουμε" στους γερμανούς σε ομόλογα όμως. Αυτοί έχουν συμφωνήσει να δώσουν τα ομόλογα στο Άμπου Ντάμπι και να πάρουν ευρουδάκια.

*Τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ θα τον παραλάβουμε,αλλά μη τρομάζετε. Κατ΄ ευθείαν θα παραχωρηθεί στα ναυπηγεία για να πουληθεί σε κανά απελπισμένο που θέλει ντε και καλά υποβρύχιο έστω κι αν γέρνει λίγο.

*Τα υπόλοιπα τρία θα μας τα τελειώσουν οι γερμανοί κι έχουμε κάνει τάμα στον Αη Νικόλα να μην γέρνουν,όταν θα τα δοκιμάσουμε.

*Ο Βενιζέλος έχει δε τόση εμπιστοσύνη στους γερμανούς μάστορες που ζήτησε να σταματήσει ο εκσυγχρονισμός τριών παλιών υποβρυχίων και στη θέση τους να μας φτιάξουν δύο ολοκαίνουρια σαν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,αλλά χωρίς τη κλίση!

Η συμφωνία θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.    Απο το  Ποντίκι .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr