«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

«Διάβημα» Πετσάλνικου στον Γερμανό πρέσβη

PETSALNIKOS

Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Φ. Πετσάλνικου, προκάλεσε το «μπαράζ» των ανθελληνικών δημοσιευμάτων στη Γερμανία. Για τον λόγο αυτό έχει καλέσει αύριο στο γραφείο του τον Γερμανό πρέσβη στη χώρα μας, προκειμένου να του διαμαρτυρηθεί για τα δημοσιεύματα γερμανικών περιοδικών που «δυσφημούν την Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που θα έχει αύριο με τον Γερμανό πρέσβη, ο κ. Πετσάλνικος θα του μεταφέρει πως «δεν υπάρχει απλώς δυσφορία, αλλά αγανάκτηση από τον ελληνικό λαό» για το ανθελληνικό παραλήρημα. Στην προσπάθειά του -όπως ο ίδιος δήλωσε- για την αποκατάσταση της αλήθειας απέστειλε ήδη απαντητική επιστολή σε έντονο ύφος στο περιοδικό «Stern», ενώ ανάλογη επιστολή διαμαρτυρίας ετοιμάζει και στο περιοδικό «Focus».

Στην επιστολή ο κ. Πετσάλνικος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το άρθρο «υπερβαίνει κάθε όριο» και χαρακτηρίζει «λαϊκιστικά υπεραπλουστευμένο και στρεβλό» το συμπέρασμα: «Εμείς οι Γερμανοί πληρώνουμε και εσείς οι Ελληνες εισπράττετε».

Ο πρόεδρος της Βουλής απαντά στο γερμανικό περιοδικό ότι η χώρα μας ουδέποτε ζήτησε χρήματα από τη Γερμανία, ότι η Γερμανία έλαβε βοήθεια από το 1990 έως το 2005 για την ανασυγκρότηση της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, ύψους 60 δισ. ευρώ. Σημειώνει, ακόμη, ότι για το χρονικό διάστημα 2007-13 αναλογούν από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ 26,3 δισ. ευρώ για τη Γερμανία και 20,4 δισ. για την Ελλάδα.

Πηγή  :  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ  ΕΘΝΟΣ 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr