«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Τρεμόντι: «Η Ελλάδα παράγει περισσότερη ιστορία από ό,τι μπορεί να καταναλώσει»

TREMONTI Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών της Ρώμης ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως «νομίζω ότι ισχύει και για την Ελλάδα η γνωστή φράση Ουίνστον Τσόρτσιλ: Στη γεωγραφική αυτή περιοχή που συμπεριλαμβάνει μάλλον και τη χώρα σας παράγεται περισσότερη ιστορία από όση μπορεί να καταναλωθεί. Η θέση της Ιταλίας σε σχέση με την οικονομική κρίση της Ελλάδας είναι εκείνη της Ευρώπης. Ταυτιζόμαστε πλήρως με την δράση των Ευρωπαϊκών Θεσμών».

Αναφορικά με τις ευρύτερες επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης ο Τρεμόντι πρόσθεσε ότι «το κύριο μάθημα και συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικοί φραγμοί ανάμεσα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Το Eurogroup επί χρόνια, όμως, έλαβε υπόψη του μόνο το δημόσιο χρέος».

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την Ιταλία ο υπουργός Οικονομικών της υπογράμμισε ότι «θα συνεχιστεί η πολιτική περιορισμού του ελλείμματος, η οποία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα».

Ο Τρεμόντι τόνισε τέλος ότι «με την διεθνή αυτή κρίση ανακαλύψαμε ότι το χρέος και οι πιστώσεις είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η Ευρώπη -ολοκλήρωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών- πρέπει να προσανατολιστεί πιο έντονα προς την ενίσχυση της δημόσιας ζήτησης. Όχι υποχρεωτικά με κυβερνητικές επενδύσεις, αλλά με ουσιαστικό συντονισμό από μέρους των διαφόρων κυβερνήσεων».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr