«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Ρατσιστική επίθεση κατά της Ελλάδας απο τα Γερμανικά ΜΜΕ.

«Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια», «οι Ελληνες μάς στερούν τα χρήματά μας», «απατεώνες του Νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων», μερικές από τις αναφορές-πρόκληση του περιοδικού «Focus»

Ακραία πρόκληση κατά της Ελλάδας από το γερμανικό περιοδικό «Focus», το οποίο στο πρωτοσέλιδο της νέας έκδοσής του απεικονίζει την Αφροδίτη της Μήλου, σε επεξεργασία Photoshop, να χειρονομεί χυδαία με προτεταμένο το μεσαίο δάκτυλο.

Επιχειρώντας να πλήξει το κύρος της χώρας μας, αλλά και ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού, το εβδομαδιαίο περιοδικό εμφανίζει το άγαλμα, σε φωτογραφικό μοντάζ, ντυμένο από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία.

FOCUS VINIUS

Κάθε όριο ευπρέπειας και σεβασμού στην Ιστορία ξεπέρασε το περιοδικό «Focus» στο εξώφυλλό του, στο οποίο με μοντάζ απεικονίζει την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί χυδαία

Το φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο: «Οι Eλληνες μας στερούν τα χρήματά μας και «Tι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία;».

Στην ιστοσελίδα του περιοδικού με το κακόγουστο δημοσίευμα που κινείται στα όρια του ρατσισμού, παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο ένα ζευγάρι Γερμανών δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του Νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων.

Παράλληλα, οι δύο πρωταγωνιστές του βίντεο διαβάζουν με ιδιαίτερη προσοχή μία σειρά από άρθρα και ρεπορτάζ του περιοδικού, τα οποία περιγράφουν την εσωτερική δημοσιονομική ύφεση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το ζευγάρι των Γερμανών στέκεται μάλιστα σ’ ένα ιδιαίτερα προσβλητικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Δύο χιλιάδες χρόνια πίσω.

Από την κούνια μέχρι την αυλή της ΕΕ: Ελλάδα, παρακμή άνευ προηγουμένου. Πώς έγινε αυτό;». Ενα άλλο άρθρο αυτής της κατηγορίας φέρει τον τίτλο: «Η πτώχευση της Ελλάδας» και σε αυτό, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία και διαγράμματα με την πτωτική πορεία του ευρώ, καθώς επίσης απεικονίζονται χώρες των οποίων το ισοζύγιο του προϋπολογισμού βρίσκεται στο «κόκκινο».

Αντιδράσεις
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι με το που αναρτήθηκε η έκδοση στο Διαδίκτυο, δεκάδες Ελληνες του……

 

εξωτερικού εξέφρασαν την οργή τους με μηνύματα που απέστειλαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού «Focus».

Η «ευφυής» κίνηση των συντακτών του περιοδικού «Focus» αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά από προκλητικά δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

«Stern»
Επιστολή- πρόκληση στους Ελληνες

Το τελευταίο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού «Stern» κινείται σε αντίστοιχο μήκος κύματος, δημοσιεύοντας επιστολή προς τους πολίτες της χώρας μας, με τίτλο «Ελληνες πολίτες».

«Μετά τις τράπεζες», επισημαίνει ο συντάκτης της επιστολής, Β. Βίλενβεμπερ, «θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Ελληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Στην επιστολή ο Βίλενβεμπερ σημειώνει ότι: «Εμείς έχουμε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δισ. ευρώ, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δισ. ευρώ. Είστε κυριολεκτικά οι πιο ακριβοί μας φίλοι».

Ο ίδιος επισημαίνει ακόμα: «Στην ΕΕ είστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε ο πρωθυπουργός σας να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι να απεργείτε. Μη μας λέτε, λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή».

Πηγή: Μίνα Αγγελίνη Εθνος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr