«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Είμαστε ήδη στην ΕΕ με 5 εκατ. μετανάστες

«Υπάρχουν 5 εκατομμύρια Τούρκοι στην Ευρώπη. Αρα ανεπίσημα είμαστε ήδη ενταγμένοι στην ΕΕ», δήλωσε με... αυτοπεποίθηση που σκοτώνει ο Ταγίπ Ερντογάν στη χθεσινή «Ελ Παΐς». Και, επιπλέον, ξεκαθάρισε πως η Τουρκία δεν θα δεχτεί καμία «πολιτισμική αφομοίωση» για την πλήρη ένταξή της.

tagiperntogan Επίθεση κατά Μέρκελ -
Σαρκοζί για
διπρόσωπη
στάση

Παράλληλα, στο φόρουμ Ισπανίας - Τουρκίας για την Ειρήνη και τη Διαθρησκειακή Συνεργασία στη Μεσόγειο, ο Τούρκος πρωθυπουργός έδωσε στους Ευρωπαίους... μαθήματα δημοκρατίας.

«Η Τουρκία είναι πιο ελεύθερη από πολλές δυτικές χώρες. Ειδικά σε ό,τι αφορά τις θρησκευτικές ελευθερίες», ισχυρίστηκε ξεχνώντας την πρόσφατη κραυγή αγωνίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Από τις στήλες της «Ελ Παΐς» ο Ερντογάν επιτέθηκε κατά Μέρκελ και Σαρκοζί, υποστηρίζοντας ότι άλλα του λένε κατ’ ιδίαν κι άλλα όταν γυρίζουν την πλάτη τους. «Η στάση τους είναι διπρόσωπη. Συμπίπτουμε σε πολλά πράγματα, όμως αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού στη διάρκειά του». «Οι πολίτες μας και όλοι οι μουσουλμάνοι βλέπουν ότι η ΕΕ θέλει να παραμείνει μια χριστιανική λέσχη. Ομως, εμείς δεν χάνουμε την ελπίδα μας».

Ο Ερντογάν δεν παρέλειψε να το παίξει προστάτης όλων των μουσουλμάνων του κόσμου! «Η Τουρκία», είπε «είναι η μόνη χώρα που μπορεί να γίνει γέφυρα ανάμεσα στο 1,5 δισ. μουσουλμάνους και στην Ευρωπαϊκή Δύση».

Σ.Σ. Πρός  ρατσιστοφοβικούς   και  λοιπούς  παρατρεχάμενους  διαφόρων ΜΚΟ και φωνακλάδικα κόμματα  :     ΑΚΟΥΤΕ  ??

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr