«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιουνίου 4

Εδώ είναι Ελλάδα, Τόπος θυσίας μα μ’ελεύθερη σκέψη ! Βιντεο

diairei basileue Μια διεισδυτική  προσπάθεια να περιγραφεί το βάθος και το εύρος της υποκρισίας και της διαπλοκής του πολιτικού μας συστήματος και της κουλτούρας που το συντηρεί ,μέσα απ το βίντεο που ακολουθεί ,βρήκε τον εισαγωγικό της πρόλογο με την πέννα της Φαίης και τον τσεκουράτο λόγο του Βράχου.Τους ευχαριστώ .  
Η ανομία που διαπράττεται από το πολιτικό σύστημα δεν είχε ποτέ όνομα. Τα πρόσωπα χάνονται πίσω από τους θεσμούς και έτσι όλοι εμείς καταλήγουμε να απευθυνόμαστε σε σαμάρια όταν προσπαθούμε να βρούμε το δίκιο μας. Αντιθέτως, οι αισχρές πράξεις αυτών των ‘αόρατων θεσμών’ πάντα βρίσκουν στόχο πραγματικούς ανθρώπους, με όνομα και επώνυμο που τις πληρώνουν με αίμα και ιδρώτα.

Το αδήλωτο εκατομμυριάκι του συζύγου της ντορίτσας δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνεχίσει την πολιτική της καριέρα και μάλιστα σε τιμητική θέση αφού πρώτα εξαγνίστηκε φυσικά μέσα στην κολυμβήθρα των πολιτικών συμφερόντων. Αυτά τα πολιτικά συμφέροντα τα οποία μας τα προβάλλουν ως και δικά μας συμφέροντα και εκεί πιστεύω είναι πως την πατάμε. Βγήκε ο ΚΚβ, χθες προχθές και τι είπε; Πρέπει να συνταχθούμε όλοι μαζί για να μην βγει η άλλη πλευρά (εννοώντας τον τσίπρα κ.α.), για να μην καταστραφεί η Ελλάδα.Ολοι οι άλλοι είναι εχθροί (!) δηλαδή !   Βγήκε και είπε με άλλα λόγια ότι πρέπει να ξεχάσουμε τις παλιές αμαρτίες και να φερθούμε ώριμα. Το καλό της Πατρίδας ταυτίστηκε με την επιβίωση του κόμματος του, ένα κόμμα που μαζί με τη σάρα και τη μάρα που κρατούσε τόσον καιρό ενισχύθηκε και με παραπάνω σαπίλα, πάντα για το καλό της Πατρίδας.  Σ.Π.Δε μας είπε όμως πως , όλοι κι όταν λέμε ΟΛΟΙ , εννοούμε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι στο ίδιο σακί με τα σκ@τ@ .

Ξαφνικά μας καλούν , παθαίνουμε αμνησία και κάνουμε φαύλους κύκλους. Και δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν αυτή η “γραμμή” υπακούεται από όλους τους υπολοίπους . ΜΜΕ, αντίπαλα κόμματα. Όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Έτσι, ενώ βλέπουμε το άδικο κάποια στιγμή επιστρέφουμε σα μετανοημένοι άσωτοι υιοί πίσω στη στάνη, στην αποδεκτή συμπεριφορά, στις επιταγές, των… πολιτικών αναγκών. Είναι ανάγκη σου λένε τώρα σοβαρέψου και μην κάνεις τον καμπόσο.

Ποιος είναι ο τρόπος να ξεφύγουμε από αυτήν την επαναλαμβανόμενη ΚΑΤΑΡΑ;;  Γιατί αν είμαι εξοργισμένη μια φορά με όλους αυτούς που μας δουλεύουν ψιλό γαζί, είμαι πολύ περισσότερο με εμάς τους ίδιους που στις πιο κρίσιμες στιγμές ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν μαγικές συνταγές . Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αποκωδικοποιούμε αυτές τις συμπεριφορές όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται στον απλό πολίτη.Να του εξηγούμε αυτό σημαίνει αυτό, μην πλανάσαι. Αυτός που σου λέει αυτό έχει κάνει αυτό και εκείνος που δεν τον ξεβρακώνει είναι επειδή έχει κάνει εκείνο. Δεν είναι ηλίθιος ο πολίτης απλά θέλει λίγη βοήθεια για να ξεστραβωθεί. Την εικόνα τη βλέπει αλλά την κρίσιμη στιγμή, μέσα από την καταιγίδα της κατευθυνόμενης πληροφορίας και της προπαγάνδας η εικόνα μπροστά του γίνεται θολή. Αυτό για μένα είναι το πρώτο βήμα. ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, να την σπάσουμε σε κομμάτια και να την ξαναστήσουμε έτσι ώστε να βγάζει πραγματικό νόημα. Αυτή η μπουρδελοκατάσταση του πήγαινε έλα δεν μας έχει βγάλει πουθενά.Η αλήθεια που τη μια λέγεται, την άλλη αποκρύπτεται, τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά. Δεν μπορούμε άλλο να σερνόμαστε στην σχιζοφρένεια των κομμάτων, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

Αυτή είναι η αρχή… η συνέχεια έχει πολλή συζήτηση , είπε η  Φαίη στις  Ιουνίου 2, 2012 στις 5:27 μμ  Αφιερώστε λίγο απ το χρόνο σας και “δείτε¨το βίντεο που ακολουθεί ,θα αποκωδικοποιήσετε πολλά πραγματα !! 

Το βάζω κι εδώ, για να μην παραπονιέστε…  έγραψε ο Βράχος :

Όσο, όσο,όσο, υπάρχει “πολιτική” διαχείριση, Εθνικών προβλημάτων ή επικοινωνιακή διαχείριση Εθνικών προβλημάτων, θα έχουμε ακριβώς τα ίδια, μίζερα, μέτρια,άδοξα, γελοία, ανόητα αποτελέσματα.
Έχουμε – και αυτό πάει σε όλους – εκχωρήσει δικαιώματα, σε τσουτσέκια της επικοινωνίας, σε άχρηστα ενεργούμενα, οσφυοκάμπτες ενός βρώμικου συστήματος, που έχουν μετατρέψει το πολιτικό “παιχνίδι”, σε διάλογο πολιτικάντηδων, που αν τους έβαζες πραγματικό, ουσιαστικό πρόβλημα να λύσουν, ανθρώπινο, το πιθανότερο θα ήταν να έχεζαν το στριγκάκι τους…
Όταν κάποτε είχα γράψει ότι βασικά χρειάζονται λειτουργικοί ανδρικοί γενετικοί αδένες ,συμφώνησαν όλοι – και τα τσουτσέκια – και μετά πήγαν στον γυναικολόγο τους, οι περισσότεροι όχι όλοι, για να τους συμβουλέψει για τις παρενέργειες της εμμήνου ρύσεώς τους. Καμία μομφή στις κυρίες. Από τις κυρίες περιμένεις να έχουν καμιά φορά προβλήματα γυναικολογικά, από αγοράκια, δεν είναι ο κανόνας, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να το αλλάξουν. Και αυτό…
Τα αποτελέσματα των παρενεργειών, τα βλέπουμε.
Κάποτε είχα γράψει σε ένα άνθρωπο, ότι για να μπορέσει να μπει σε διαδικασία αλλάγής του περιβάλλοντος του, θα πρέπει να αποφασίσει ότι το περιβάλλον του χάθηκε και ότι εκείνος είναι πεθαμένος, νεκρός, τελειωμένος, αλλού,off.
Δεν με άκουσε και βεβαίως παλεύει με φαντάσματα, σε στοιχειωμένα σπίτια, ψόφιος, χωρίς να ξέρει ότι ήδη ετοιμάζουν το μνημόσυνό του…
Δεν είναι ζήτημα προσώπων.
Είναι ζήτημα στόχου.Τα πρόσωπα, έρχονται και παρέρχονται.
Όταν υπάρχει ΑΝΣΚ, τότε, όποιος έχει λειτουργικούς ανδρεικούς γενετικούς αδένες, δεν υπολογίζει απώλειες προσωπικού, δεν υπολογίζει απώλειες υλικού, δεν υπολογίζει τίποτε παρά μόνο το μπήξιμο της Σημαίας, στην κορυφή του λόφου.
Όταν ο ΑΝΣΚ, είναι η Ελευθερία της Πατρίδας, οι απώλειες είναι δευτερεύουσες.Απρόσωπες…
Σκληρό;
Τι να κάνουμε…Εδώ είναι Άγιος Τόπος, δεν είναι για ανήλικα…
Εδώ είναι Ελλάδα, Τόπος θυσίας , έγραψε ο   ΒΡΑΧΟΣ στις
  Ιουνίου 2, 2012 στις 10:13 μμ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr