«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιουνίου 4

Υπουργός Υγείας σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : Παρέλαβα χάος, ελάτε να τα πούμε.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν απόψε λίγο μετά τις 21:00 ο Υπουργός Υγείας Χρήστος Κίττας με το Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτή Εύβοιας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Μαρκόπουλο.

Ο κ. Κίττας τηλεφώνησε στο κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος είναι και γιατρός, θωρακοχειρουργός, όταν διάβασε την οξύτατη ανακοίνωση που είχε δώσει ο βουλευτής στη δημοσιότητα μία ώρα πριν, για την αθλιότητα στην υπόθεση των φαρμάκων,
εκτοξεύοντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους συνυπεύθυνους Σαμαρά, Βενιζέλο και Λοβέρδο.

Ο Υπουργός Υγείας στη τηλεφωνική συνομιλία τους περιέγραψε στον κ. Μαρκόπουλο με τα πιο μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του Υπουργείου που παρέλαβε, υπογραμμίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή είναι πρόθυμος να ενημερώσει προσωπικά και τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο αλλά και στελέχη του κινήματος.

Σημειώνεται πως όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί αναφέρθηκαν στο πρόβλημα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών , αλλά μόνο για λόγους εντυπωσιασμού του εκλογικού σώματος..Ο δε Λοβέρδος σε πρωϊνή εκπομπή ,ανέφερε πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση αδυνατεί να λύσει το πρόβλημα μόνη της και χρειάζεται σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να το λύσει….  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr