«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Ιουνίου 2

Projiect Terror - Τρόμος και απειλές!

Τελευταία ακούω, βλέπω και διαβάζω συνεχείς απειλές.
Η πιο συνηθισμένες είναι,
"ή Ευρώ, ή καταστροφή
ή Ευρωπαϊκή κοινότητα, ή καταστροφή,
ή μνημόνιο, ή καταστροφή,
ή ακολουθούμε τις δεσμεύσεις, η καταστροφή.."
Από την μέχρι σήμερα πείρα μου στο σχολείο του δρόμου και της σκληρής επιβίωσης, κι ας μην έχω πολιτική παιδεία, κι ας μην έφαγα πλύση εγκεφάλου απο κάποιο κόμμα ή παράταξη, έμαθα το εξής: "Φωνάζει ο κλέφτης.." καθώς και το: "απειλεί ο φοβισμένος.."
Όλα τα παραπάνω, μαζί με κάποιες ωμές αλήθειες, μου έδωσαν να καταλάβω και να πιστέψω, πως, η καλύτερη λύση για την πατρίδα μου, και πάνω απ' όλα η πιο έντιμη και λιγότερο προσβλητική, είναι να ορθώσει το ανάστημά της, και να τους πεί, "να πάτε να γ@μηθείτε, εσείς και οι απειλές σας. Τα χρήματά σας και το δήθεν καλό σας".
Γουρούνια μας αποκαλούν (P.I.G.S.), καιρός να μάθουν λοιπόν, πως και τα γουρούνια έχουν υπερηφάνεια, που αν την πληγώσεις, σου ορμάνε.
Ξέρουν πολύ καλά, μα το κρύβουν με κάθε τρόπο, πως αν φύγει η Ελλάδα απο ευρωζώνη και απ' το Ευρώ, θα ακολουθήσουν σαν ντόμινο κι άλλες χώρες. Θα δημιουργηθεί τότε μια νέα κρίση, που αυτή τη φορά θα τους πλήξει πραγματικά, ενώ ως σήμερα κερδίζουν απο την δική μας κατάντια. Μια νέα κρίση, την οποία υποψιάζονται, προσπαθούν δήθεν να κοντρολάρουν ανώδυνα, μα γνωρίζοντας πως δεν είναι ικανοί, και θα τους σβήσει.
Θέλω τότε να δω, με ποιο τρόπο η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε, ο Ολλανδός κι ο Γάλλος, θα πείσουν τους δικούς τους πολίτες, πως πρέπει να πληρώνονται 500 ευρώ μόνο το μήνα για να ζήσουν, και με συντάξεις μισές. Στους Έλληνες δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να το απαιτούν. Ας φτάσει το αγγούρι στον κώλο τους, για να δω την ανδρεία τους.
Είδαμε τι σημαίνει μέλος της Ε.Ε.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ απανωτές, και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.
Κατακτήσεις με αγώνες, αίμα και θυσίες, έγιναν παρανάλωμα μέσα σε μια νύχτα.
Ξέκαναν το 90% του αγροτικού πληθυσμού της χώρας, με την απαγόρευση καλλιέργειας καπνού. Ενός καπνού, που πλέον εισάγουμε κάνοντας πλούσιους άλλους, λιμοκτονώντας εμείς.
Με τον ίδιο τρόπο, άνοιξαν μεγαλοκαταστήματα, που κανένας μέσος Έλληνας επιχειρηματίας δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί, με αποτέλεσμα να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, αφήνοντας χρεωμένους ανθρώπους και ακόμη περισσότερες χιλιάδες ανέργους.
Στέρησαν το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, απαγορεύοντας εντελώς αυθαίρετα το κάπνισμα παντού, και διχάζοντας τον κόσμο σε καπνιστές και μη καπνιστές, με το πρόσχημα ότι ενδιαφέρονται για την υγεία αμφότερων. Τους πρόσφεραν τυρί, κρύβοντας την φάκα.
Έλληνα, πεινάς που πεινάς.
Θα σου επιβάλουν κι άλλες απαγορεύσεις
ακόμη περισσότερη πείνα και ανέχεια
Θα σε αλλοτριώσουν με ξένες φυλές, για να μην αποτελείς ομοιογενή πληθυσμό, και να περνάνε τα όποια μέτρα τους ανώδυνα, όταν πλέον θα θεωρείσαι μειοψηφία στην ίδια σου την χώρα, και δεν θα μετράει η ψήφος ή η γνώμη σου.
Θα σου κατακρεουργήσουν τα σύνορα σαν χώρα, δήθεν "προς χάριν της ειρήνης".
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,
ξεκινώντας απο τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που τρέχουν να ανοίξουν τις κεκρόπορτες εκ των έσω,
τους διαβρωμένους και ξεπουλημένους
ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;
Μπρός στα καλλη τι είναι ο πόνος..
Από μια πείνα για χάρη των κατακτητών, προτιμώ την πείνα για ελευθερία και υπερηφάνεια!!

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr