«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 3

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΗΣ

Π. Καμμένος: Η Ελλάδα δεν παραχωρείται

Βέβαιος ότι την Κυριακή «οι Έλληνες θα πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας», εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.«Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» ήταν τα λόγια του κ. Καμμένου, που πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη.Διαβάστε απομαγνητοφωνημένα  τα κυριότερα σημεία και δείτε το Βιντεο :

Απο Δελτίο τύπου στις  2/5/2012

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν απόψε από τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 6ης Μαίου. Σε μια ανοικτή συγκέντρωση στο λιμάνι της πόλης έδειξαν την τεράστια δυναμική τους. Ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου έστειλε με τον απίστευτο όγκο του την απάντηση στα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου τα οποία μέχρι σήμερα δεν αποτολμούν να περπατήσουν ανάμεσα στο λαό και οι προεκλογικές τους συγκεντρώσεις εξαντλούνται σε θλιβερές συναθροίσεις μειοψηφιών.

Σε μία δυναμική ομιλία του η οποία σε λίγο θα αποσταλεί στα ΜΜΕ ολόκληρη, δεδομένου ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μιλούσε με την καρδιά του και την ψυχή του εκτός κειμένου.

Κατήγγειλε τα αντισυνταγματικά μνημόνια που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εκτελώντας τα συμβόλαια των τοκογλύφων τραπεζιτών, φέρνοντας την απόλυτη δυστυχία στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Υποσχέθηκε ότι το βράδυ της 6ης Μαΐου η Ελλάδα θα ελευθερωθεί από την κατοχή που της έχουν επιβάλλει οι Έλληνες εντολοδόχοι πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στέλνοντας στη φυλακή, με ποινικές και αστικές διώξεις και δημεύσεις περιουσιών όλους εκείνους που  τσάκισαν οικονομικά την Ελλάδα και έκλεψαν το δημόσιο χρήμα.

«Θα είμαστε όλοι στις πύλες εξόδου της χώρας. Κανείς δε θα φύγει ούτε με ελικόπτερο ούτε με αεροπλάνο. Όλοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει. Και όλοι θα επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ που έχουν κλέψει από την Ελλάδα», τόνισε με έμφαση.

Επικαλέστηκε τον υποψήφιο σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ο οποίος και αυτός μίλησε για τους εξωφρενικούς και τοκογλυφικούς τόκους δανεισμού της Ελλάδας, τοποθέτηση η οποία επιβεβαιώνει πλήρως τις καθαρές θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην επερχόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που «μαγειρεύει» την είσοδο των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ταυτίζονται απόλυτα με το βέτο Καραμανλή και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πράξουν το ίδιο και να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους χωρίς πολλές περιστροφές.

Μιλώντας για τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και 1.200.000 Έλληνες πολίτες εργαζόμενους στην ανεργία, υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει στους διάφορους Τζορτζ Σόρος, στα μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και στα μέλη των διάφορων Στοών να κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας επιβάλλοντας το δικό τους καθεστώς που έχει σκοπό να οδηγήσει την Ελλάδα στην εξαφάνιση.

Η ομιλία του Πάνου Καμμένου ήταν γεμάτη παλμό και είχε στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης, γεγονός που τον ανάγκασε πολλές φορές να επισημάνει ότι αντιλαμβάνεται τις ιστορικές ευθύνες που αναλαμβάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Υποσχέθηκε ότι σε τίποτα από τα όσα έχει πει και στα όσα αναφέρονται στην εθνική αντιπρόταση, δε θα κάνει πίσω.

«Δε θα σας προδώσω. Θα τιμήσω το λόγο μου. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν νέο κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου αφού το βράδυ της 6ης Μάιου κλείνει οριστικά ο πολιτικός κύκλος της μεταπολίτευσης», τόνισε ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επίσης έστειλε ένα βροντερό μήνυμα σε εκείνους οι οποίοι έχουν εξαπολύσει από την πρώτη μέρα πόλεμο λάσπης εναντίον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,λάσπη από τον κάδο των βοθρολυμμάτων των πολιτικών κομμάτων που τελειώνουν οριστικά.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «το βράδυ της 6ης Μαίου η λάσπη θα ξεραθεί και θα πέσει» και όπως είπε από την επόμενη μέρα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με την εντολή του ελληνικού λαού θα οδηγήσουν ξανά την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης, με προσπάθειες που θα κάνουν όλοι οι Έλληνες, όχι ως υπηρέτες των άλλων σε μια χώρα που δεν τους ανήκει αλλά ως οι κυρίαρχοι της ίδιας τους της πατρίδας.

 

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr