«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Απριλίου 8

Ρωσική “σφαλιάρα” σε Τουρκία για Κύπρο: “Είστε μια παράνομη κατοχική δύναμη”!

PoutinErdogan Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου και με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει “κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχή” την Βόρεια Κύπρο.
Με αφορμή το ζήτημα των ιδοκτησιών στη Βόρεια Κύπρο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Ρώσους πολίτες να απέχουν από την αγορά ακινήτων “στο έδαφος της λεγόμενης «τουρκικής δημοκρατίας της βορείου Κύπρου», που είναι κατεχόμενο μέρος από την Τουρκία και αναγνωρίζεται μόνον από την Άγκυρα”.

Η αναπληρώτρια διευθύντρια Τύπου και Πληροφοριών του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε ότι “το τμήμα αυτό της Κύπρου βρίσκεται υπό κατοχή και ανήκει στην ανεξάρτητη και διεθνώς αναγνωρισμένη Δημοκρατία της Κύπρου και πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε έντονα την παράνομη απόφαση με τα ψηφίσματα του 1983 και του 1984″.

«Η αγορά ενός ακινήτου στην Κατεχόμενη Κύπρο είναι παράνομη αφού τα περισσότερα ακίνητα ανήκουν νόμιμα στους Έλληνες Κύπριους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής το 1974. Η αγορά ακινήτων συνδέεται με μεγάλους κινδύνους αφού εκρεμούν αγωγές που κατατέθηκαν από τους ιδιοκτήτες», προειδοποίησε η Ζαχάροβα.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της Κύπρου για την ιδιοκτησία, χωρίς την συγκατάθεση του νόμιμου ιδιοκτήτη, είναι απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση επτά ετών!
Σημειώνει μάλιστα ότι “Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται”

Η ρωσική παρέμβαση σε αυτή ειδικά την χρονική στιγμή που αναγνωρίζεται η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη αφού χαρακτηρίζει με μεγάλη σαφήνεια ως “κατοχικό” το καθεστώς ης Βόρειας Κύπρου και συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις της Κύπρου στις διαπραγματεύσεις σε ότι αφορά περιουσιακό, επιστροφή προσφύγων κλπ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζει de facto καταστάσεις που θα δίνουν στην Τουρκία νομιμοποίηση για ενέργειες στην ΑΟΖ, όπως έρευνα, εξόρυξη κλπ καθώς “Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται”

Το άνω “κερασάκι” το πήραμε  μέσω  Ολυμπιάδος. Ακολουθεί απο κάτω και η τούρτα , με μπόλικη “διαστρωμάτωση”.Αφιερώστε λίγο απ το χρόνο σας , αξίζει. :

Τελεσίγραφο από Μόσχα σε Αθήνα: "Θα είμαστε μαζί σας αν είστε μαζί μας"

Νέο "κεραυνό" μετά την αναβολή της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν (ορκίζεται στις 7 Μαΐου) στην Ελλάδα.

Ο Ρώσος πρέσβευτής στην Αθήνα Vladimir Chkhikvishvili, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην διάλεξη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιτελών Εθνικής Άμυνας, ερωτώμενος για τις ελληνορωσικές σχέσεις και για το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες, απάντησε: "Η Ρωσία είναι εδώ και περιμένει την ανταπόκριση της Ελλάδας, η οποία όμως όπως φαίνεται δεν λαμβάνει υπόψη τα ρωσικά καλέσματα. Η Ρωσία θα είναι μαζί σας, αν και  η Ελλάδα είναι μαζί της και τηρεί τουλάχιστον αυτά που έχουν συμφωνηθεί" εννοώντας τις ελληνορωσικές συμφωνίες που έχουν μείνει απλά στα χαρτιά, όπως την ενεργειακή συμφωνία, την αμυντική συμφωνία κλπ.

Σε ότι αφορά την ερώτηση για το αν θα έρθει ο πρόεδρος Putin στην Ελλάδα το Πάσχα (η ομιλία έγινε πριν μαθευτεί η αναβολή της επίσκεψης ο Ρώσος πρέσβης απάντησε ότι "δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο και σίγουρα ο νέος Ρώσος πρόεδρος θα θέλει να επισκεφθεί το Πάσχα είτε τώρα είτε αργότερα".

Το γεγονός ότι σε μια τέτοια εκδήλωση εστάλη από έναν μετριoπαθή και χαμηλών τόνων διπλωμάτη όπως γνωρίζει άριστα η διπλωματική κοινότητα της Αθήνας ότι είναι ο Ρώσος πρεσβευτής, ένα τέτοιο "τελεσίγραφο", οφείλει να το λάβει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση υπ'όψιν, πιστεύουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Β.Πούτιν ακύρωσε την επίσκεψη - "Παιχνίδια" των αντιπροέδρων της ΝΔ (βίντεο)

"Deal" Δ. Αβραμόπουλου για "πακέτο" όπλων από ΗΠΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Mπλέξαμε άσχημα: Μας έβαλαν στην αντιπυραυλική - Δίνουμε Patriot - Oργή Μόσχας

Για γενική σύρραξη από τον Καύκασο μέχρι τον Κόλπο ετοιμάζεται η Ρωσία το καλοκαίρι

Βόμβα από Γερμανία: Δίνουν δωρεάν 60 μεταχειρισμένα μαχητικά Eurofighter!*

Σύσσωμοι Ομπάμα-Ευρωπαίοι κατά των πυρηνικών του Ιράν

Σκληρή γλώσσα Χριστόφια και επίθεση στην τουρκική πολιτική

Τελεσίγραφο Ερντογάν στη Συρία...

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr