«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Απριλίου 8

ΕΛΛΑΣ ! “Δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε, δεν μπορώ να κοιμάμαι άλλο”

20120408-075319.jpgΕΛ ΛΑΣ σημαίνει φωτεινή πέτρα, είναι ο τόπος μας και δεν θα μας το πάρουν ποτέ!

Εφιάλτες κυβερνούν την χώρα μας και οι προδότες ζουν σαν βασιλιάδες διότι προσκύνησαν αυτούς που έπρεπε να προσκυνήσουν.

Με λένε Δημήτρη και δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε, δεν μπορώ να κοιμηθώ διότι δεν θέλω άλλο να κοιμάμαι σε αυτήν την φυλακή που έπλασαν για εμάς από εμάς.

Θέλω να σας μιλήσω διότι δεν θέλω να αισθάνομαι πλέον μόνος.

Ζούμε στην φυλακή του μυαλού μας που περίτεχνα έκτισαν δημιουργώντας μας ψευδαισθήσεις και φόβο, πολύ φόβο έτσι ώστε να φοβόμαστε μην χάσουμε αυτά που δεν χρειαζόμαστε να έχουμε.

Τι χρειαζόμαστε Έλληνες ; Τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι σε τούτο τον τόπο;

Χρειαζόμαστε Ήλιο ; Τον έχουμε!

Χρειαζόμαστε Γή ; Την έχουμε !
Χρειαζόμαστε ; Ύδωρ , το έχουμε !
Χρειαζόμαστε Γνώση ; μπορούμε να την ξανά ανακτήσουμε διότι οι πρόγονοι μας μας άφησαν παρακαταθήκη ριζώνοντας το έθνος μας στις αρχές του χρόνου !
Χρειαζόμαστε Πλούτο ; αυτόν είναι που θέλουν να αποσπάσουν από εμάς έχοντας για δούλους εμάς !

ΔΙΑΣΠΑΣΗ είναι το εργαλείο τους σε έναν τόπο με κοινή γλώσσα και ιδανικά .
Με κοινό αίμα να κυλάει στις φλέβες μας και κοινή ταυτότητα να μας ενώνει από τότε πού ελεύθεροι άνθρωποι κατοικούσαν τον τόπο τούτο.

Δεν θα μας πάρουν τίποτα που να μην τελειώνει από εμάς, δεν θα πάρουν την ψυχή και το πνεύμα μας το αστείρευτο, δεν θα πάρουν την γνώση και την δημιουργία μας, δεν θα πάρουν την ζωή μας άλλο πια, διότι πολύ απλά είναι ανεκτίμητη και δεν είναι προς πώληση, έστω και ένα λεπτό ελεύθερης ζωής σε χώμα που έζησαν Έλληνες μοιάζει απαράμιλλο και βιώνεται σαν γαλήνιο όνειρο μέσα στον εφιάλτη που ζουν “άνθρωποι” του κέρδους και της απολαβής.

Άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να κτίσουν τίποτα δικό τους και έτσι η μόνη επιλογή τους ήταν να πάρουν από τους άλλους ότι πολυτιμότερο είχαν , δηλαδή την ζωή τους, την ελευθερία τους, τον πλούτο και την δημιουργία τους. Πράγματα απαράμιλλα που μόνο Έλληνες κατάφεραν να εξυψώσουν και να διατηρήσουν στο πέρασμα του χρόνου.

Μην σας φοβίζει ο όρος Έλληνας, δεν είναι εθνικιστικός, δεν είναι απολυταρχικός, δεν είναι φασιστικός, δεν είναι ιδεατός, είναι πραγματικός και μοναδικός, είναι αυτό πού είσαι εσύ πού κατέχεις την ελληνική σκέψη, είναι αυτό πού ρέει μέσα σου και δεν είναι μόνον αίμα αλλά είναι και πνεύμα, είναι και αντίληψη για τον κόσμο, είναι και συμπόνια για τους συνανθρώπους σου, είναι και φιλότιμο που μόνο εσύ το γνωρίζεις, μόνο εσύ μπορείς να το αντιληφτείς διότι μόνο εσύ γνώρισες το μίσος και την καταστολή των άλλων έστω και εάν εσύ έδωσες πολλές φορές και την ίδια σου την ζωή και με το φιλότιμό σου ξεπέρασες το εγώ σου.

Αλλά ως εδώ Έλληνα, πρέπει να δώσεις ένα τέρμα σε αυτήν την παραφροσύνη, πρέπει να δώσεις και πάλι την λογική που ως αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξης σου ξεχώρισε στα πέρατα της Γής και του χρόνου.

Πρέπει να σταματήσεις την καταστολή που επέβαλαν στην ύπαρξή σου δίνοντας σου ψεύτικα ιδανικά και ψεύτικα όνειρα. Το πνεύμα σου, τα ιδανικά και η ελευθερία που συμβολίζεις πρέπει να λάμψουν και πάλι στο σκοτάδι του κόσμου.

Ενός κόσμου που τεχνητά κρατούν υπαρκτό με την δική σου συμβολή. Πρέπει να σκεφτείς και να αισθανθείς τον εχθρό, πρέπει να στοχοποιήσεις τον πραγματικό υπαίτιο και όχι τις μαριονέτες που έβαλαν μπροστά σου για να σε αποπροσανατολήσουν.

Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα για να το καταφέρεις εκτός από την ψυχή σου, δεν χρειάζεται να έχεις ούτε ένα ευρώ στην τσέπη σου για να μπορέσεις να συνδεθείς και πάλι με τους συνανθρώπους σου, δεν χρειάζεται να είσαι καλύτερος από κανέναν για να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου διότι πολύ απλά είσαι εσύ, είσαι Έλλην .

Δεν είσαι τεμπέλα, δεν είσαι χαρακτηρισμός, δεν είσαι μόνος σου πλέον διότι το σύστημα που έπλασε τον ψεύτικο κόσμο που σε περιβάλει καταρρέει στην προσπάθειά του να ανανεωθεί έτσι ώστε να προσπαθήσει να σε κυβερνήσει καλύτερα βάζοντάς σου περισσότερα δεσμά.

Αλλά δεν υπολόγισε κάτι σωστά καθώς κοιτούσε μόνον τα νούμερα και τον έλεγχο, δεν υπολόγισε το νου και το πνεύμα σου Έλληνα !

Ο κόσμος σου έτσι όπως τον αντιλαμβάνεσαι φτιάχτηκε από κάποιες μηχανές που σκοπό τους έχουν να υποστηρίξουν και να συντηρήσουν την ύπαρξη τους .

Θεωρούν ότι ο κόσμος είναι άψυχος και ψηφιακός, έχουν κάνει το λάθος να πιστέψουν ότι αυτό που δημιούργησαν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί και να αλλάξει μορφή αλλά δεν υπολόγισαν μέσα στα ψηφία τους και εσένα.
Διότι για αυτούς ήσουν και είσαι ένα ψηφίο, ένας ακόμη αριθμός, μία μονάδα και ένα αντικείμενο ελεγχόμενο στο σύστημα που η μηχανή ελέγχει.

Ποιός σε ελέγχει στα αλήθεια όμως; Θα σου πω εγώ που είμαι σαν και εσένα, σε ελέγχει ο ίδιος σου ο εαυτός !
Ο ίδιος σου ο εαυτούλης, ο μικρούλης εαυτούλης σου ο καταναλωτικός, που νόμιζε ότι χρειαζόταν να αποκτήσει αυτά που δεν χρειαζόταν ποτέ διότι πολύ απλά τα είχε όλα δωρισμένα από αυτούς που θυσιάστηκαν ανά τους αιώνες για να ζήσεις ελεύθερος και δυνατός στον πιο όμορφο τόπο πάνω στον πλανήτη !

Και τώρα νομίζεις ότι χρωστάς; μα καλά μαλάκας είσαι; σε εσένα χρωστάνε !

Ποίος σου λέει τι να κάνεις και ποιό είναι το σωστό; θα σου πω εγώ που σε νιώθω γιατί είμαι σαν και εσένα, που είμαι αδερφός σου, αυτός που σου λέει τι να κάνεις είναι ένα άψυχο πράγμα που σε έπεισε ότι μπορεί να παίρνει αποφάσεις για εσένα χωρίς εσένα και να σου επιβάλει το δικό του σωστό σαν να είναι το δικό σου σωστό.
Ο λόγος; ο λόγος είναι μέσα στον νου σου και διακατέχετε σε όλες σχεδόν τις σκέψεις σου, ο λόγος είναι το παιχνίδι που παίζει το μυαλό σου ξέροντας ότι θα χάσει αλλά το συνεχίζει μόνο και μόνο επειδή νομίζει ότι ο μόνος λόγος συνέχισής του σε αυτό το παιχνίδι είναι το ίδιο το παιχνίδι και τίποτα πέρα από αυτό.

Αλλά η ζωή σου όσο υποκινούμενη και να είναι δεν παύει να είναι δική σου έως ότου αποφασίσεις ότι την έχασες. Διότι η ζωή σου σου ανήκει και μόνο χειραγωγώντας σε και κάνοντας σε να νομίζεις ότι δεν σου ανήκει μπορούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν είναι δική σου και δεν την ελέγχεις .

Οι πρόγονοί σου σου άφησαν παρακαταθήκη την ελεύθερη σκέψη τους και τον πολιτισμό τους έτσι ώστε αδιαμφισβήτητος να μπορεί να σε ταυτοποιεί έως το τέλος του χρόνου αλλά οι εξουσιαστές σου κατάφεραν να σε κάνουν νέο και πάλι απογυμνώνοντας και διαστρεβλώνοντας τις μνήμες των προγόνων σου, τις μνήμες τις δικές σου.

Σε έκαναν να ξεχάσεις και σε κρατούν σε μία κατάσταση χωρίς σκέψη, χωρίς χρόνο για σκέψη, διότι προβλήματα πρέπει να περνούν από το μυαλό σου έτσι ώστε να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά αυτό που πηγάζει και προσπαθεί να αναβληθεί από μέσα σου, την ελεύθερη σκέψη σου και την μνήμη των προγόνων σου, η κρίση σου έχει θολώσει από τον υλισμό, από τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι και που ποτέ πραγματικά δεν έκαναν κάτι για εσένα ως ζωντανό άνθρωπο εκτός από το να εκπληρώσουν την εικόνα και την ψευδοεπιθυμία που άλλοι σου επέβαλαν στην φυλακή που ζεις νομίζοντας πώς ο ρόλος σου είναι να είσαι θεατής και καταναλωτής.

Ποιά η θέση σου στον κόσμο σήμερα Έλληνα ;

Έχεις φώς μέσα σου λαμπρό και ρίζες βαθιές στον χρόνο και δεν μπορείς να είσαι σκοτεινός και ξεριζωμένος άλλο πια.

Άκουσέ τον εαυτό σου και όχι τους δεσμώτες σου, ελευθέρωσε το μυαλό σου και μην γίνεσαι ο δεσμοφύλακας του άλλο.

Δεν είσαι μόνος σε έναν κόσμο από τσιμέντο και τοίχους, υπάρχει η φύση και οι άνθρωποι γύρω σου απλά πρέπει να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο και την ψυχή σου να γαληνεύσει έτσι ώστε να μπορέσεις να το αντιληφτείς.

Περιμένεις άλλους να σε ξυπνήσουν ενώ μπορείς να αφυπνιστείς από μόνος σου ;
Περιμένεις το κουτί να σε κοιμίσει γιατί έτσι είναι πιο εύκολο ;
Περιμένεις κάποιους να κάνουν το πρώτο βήμα αντί να το κάνεις εσύ ;
Περιμένεις να αποφυλακιστείς ενώ σε έχουν καταδικάσει σε ισόβια ;

Δεν θα γίνεις ποτέ ελεύθερος εάν δεν το αποφασίσεις από μόνος σου.

Μία μέρα ελεύθερος ; Καλοδεχούμενη !
Ένας χρόνος ελεύθερος ; Καλοδεχούμενος !
Μία ζωή ελεύθερη ; αυτός είναι ο στόχος !

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ , ΞΥΠΝΑ !

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ , ΣΗΚΩ !

ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ  ! ! ! !

Δημήτρης.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr