«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 21

Δύο κυρίες που φοράνε παντελόνια

Δύο κυρίες που φοράνε παντελόνια

Έντιμοι και σταθεροί στις απόψεις τους έμειναν χθες λίγοι από τους διαγραφέντες βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων. Τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως προκαλούν με τη στάση του δύο κυρίες του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τις Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Βάσω Παπανδρέου, οι οποίες όχι μόνο δεν λύγισαν όταν τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το κόμμα αλλά δεν δίστασαν να επιμένουν να υπερασπίζονται το «όχι» που είπαν στο δεύτερο Μνημόνιο.
Το βράδυ της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής πολλοί εκ των εξορισμένων από την κομματική στέγη των δύο μεγάλων κομμάτων κύρωσαν τη νέα δανειακή σύμβαση... Ωστόσο οι κυρίες Βάσω Παπανδρεόυ και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μαζί με τους Σπύρο Κουβέλη και Οδυσσέα Βουδούρη αποφάσισαν να απουσιάσουν από την ψηφοφορία μένοντας πιστοί στις απόψεις τους για το νέο Μνημόνιο και η νέα δανειακή συμβαση δίχως να υπολογίζουν ότι έτσι κλείνουν την πόρτα στο φλερτ για την επιστροφή τους στο ΠΑΣΟΚ

 

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr