«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 21

Παπαδάκης και Κοντογιώργης «τελείωσαν» τον πρώην «τσάρο»!

Παπαδάκης και Κοντογιώργης «τελείωσαν» τον πρώην «τσάρο»!
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο άνθρωπος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που η χώρα βιώνει αυτή την ώρα το δικό της δράμα. Αυτός και τα λάθη του μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στην καταστροφή.
Η σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ήταν δραματική και εξόχως προκλητική.

Επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το έπαιζε θυμωμένος ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο αλλά εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να επιδείξει την κακή του αγωγή.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τον Ιανουάριο του 2010 διέπραξε το μεγάλο έγκλημα. Το γνωρίζει, το έχει καταλάβει. Αλλά είναι αργά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό λαό που πληρώνει την δική του ανεπάρκεια. Κάποια στιγμή επιχείρησε να μιλήσει για την δημοκρατία και τους αγώνες του ελληνικού λαού. Αλλά δεν πείθει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και αν αναγνωρίζει την Βουλή όπως είπε τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει στο Κοινοβούλιο και όχι  στο πλαίσιο μια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά ο έμπειρος δημοσιογράφος κρατήθηκε και με ευγένεια αντιμετώπισε τα πυρά του ανθρώπου που κατάντησε τον ελληνικό λαό επαίτη!

Η μόνη επιλογή που έχει ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος όπως είπε θεωρεί την Ελλάδα «το καλύτερο οικόπεδο» είναι να… πακετάρει.

Τέλος θα επισημάνουμε ότι στην εκπομπή απέναντι από τον κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός και καθηγητής της πολιτικής επιστήμης κ. Κοντογιώργης. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τον συνομιλητή του στον οποίο φέρθηκε απρεπώς αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης «τελείωσε» τον πρώην «τσάρο» όταν είπε τις ιδιότητες του καθηγητή λέγοντας «σας τα λέω για να σας συστήσω…».

Ο κ. Κοντογιώργης, μάλιστα, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι δεν γνωρίζει τους βασικούς πολιτικούς επιστήμονες που έχουν χαράξει τη δική τους ξεχωριστή πορεία στη χώρα.

«Πόσο βολικό είναι να χρεώσουμε τα πάντα στον Παπακωνσταντίνου», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών ο οποίος ισχυρίστηκε ότι "καμία απολύτως επίπτωση δεν υπήρχε στις αγορές" από τη δήλωσή του περί Τιτανικού.  Αλλά το ζήτημα είναι δεν του χρεώνουν μόνο οι απλοί πολίτες το σημερινό δράμα αλλά και πολλοί τραπεζίτες οι οποίοι ήταν μέχρι πρότινος
συνομιλητές του! Ούτε να τον βλέπουν δεν θέλουν…  

«Φταίει ο Παπακωνσταντίνου, ο μάντης των κακών ειδήσεων;» αναρωτήθηκε ο άνθρωπος που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Εάν δεν φταίει αυτός ποιος αλήθεια έχει την ευθύνη;
Αυτός και ο Παπανδρέου δεν είχαν πει ότι «λεφτά υπάρχουν;»   

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέβαλε αγωνιώδη προσπάθεια να πείσει ότι η Άνγκελα Μέρκελ έσπρωξε τη χώρα στο ΔΝΤ. «Ποιος μιλούσε για το ΔΝΤ; Πείτε μου ποιος μιλούσε για το ΔΝΤ; Οι ευρωπαίοι εταίροι μιλούσαν για ΔΝΤ! Είπαμε την αλήθεια και το χρεωνόμαστε κάθε μέρα», υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και σημείωσε: «Για το ΔΝΤ μίλησε η κυρία Μέρκελ πρώτη. Πράγματι πριν την έναρξη του μνημονίου είχαν ξεκινήσει συζητήσεις της κυβέρνησης με το ΔΝΤ, από τον Μάρτιο μέχρι την 1η Μαΐου υπήρχε το κλιμάκιο του ΔΝΤ με το οποίο συζητούσαμε προπαρασκευαστικά». 

Ψέματα! Τα είχε κανονίσει ο κ. Παπανδρέου νωρίτερα όπως έχει πει άλλωστε και ο κ. Στρος Καν. 

«Ξέραμε ότι έρχεται μπροστά μας μια κρίση», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Γιώργο Παπαδάκη και επισήμανε ότι: «Το ΔΝΤ μπήκε μέσα όχι επειδή το ζήτησε η Ελλάδα, αλλά επειδή η κυρία Μέρκελ...».    

«Κατηγορώ όλους αυτούς οι οποίοι δε λένε την αλήθεια», συνέχισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει ποιες θα ήταν οι συνέπειες μιας πιθανής χρεοκοπίας. «Ξέρετε τι σημαίνει στάση πληρωμών: να μην μπορεί η χώρα να αγοράσει τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, να κλείσουν οι τράπεζες, να χάσει ο κόσμος τις περιουσίες του», ενώ επιχείρησε να τρομοκρατήσει αναφέροντας τη χρεοκοπία της Αργεντινής: "Στην Αργεντινή που υπήρχε πτώχευση βγήκε ο στρατός, βγήκε ο κόσμος στους δρόμους...».

Πακετάρισες Γιώργο;


Άρτεμις Παπαδείσου

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr