«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 21

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!


Υπερψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση από την Ολομέλεια της Βουλής με 213 «ναι» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και 79 «όχι» κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας την οποία ζήτησαν το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης…
Η κραυγή του απελπισμένου «Π@@στηδες, δε θα μου πάρετε το σπίτι»...» δεν έφτασε ποτέ στην αίθουσα της βουλής… Μα και να έφτανε λίγοι θα ήτανε εκείνοι που θα την ακούγανε… Ούτε καν 80!
Πιο ισχυρή και πιο στεντόρεια η φωνή της εισηγήτριας της πλειοψηφίας των μειοδοτών και των εντεταλμένων δε  θα επέτρεπε να ακουστούν οι αναστεναγμοί των απόκληρων, το  κλάμα των απελπισμένων, η οργή των αδικημένων… Π@@στηδες, δεν θα μου πάρετε το σπίτι, δε θα μας πάρετε το κουράγιο, δε θα μας πάρετε τη δύναμη να αντισταθούμε, τη θέλησή μας να νικήσουμε… Μπορεί να κοκορεύεστε και να νομίζετε ότι για μια ακόμη φορά μας κοροϊδέψατε… Μπορεί νε ελπίζετε ότι θα μας ρίξετε αλυσοδεμένους στα τάρταρα της εξαθλίωσης και της απαξίωσης να εκλιπαρούμε για μία θεσούλα στο δημόσιο, για ένα ξεροκόμματο ελπίδας  … Μπορεί να νομίζετε κιόλας ότι το παιχνίδι το έχετε ήδη κερδίσει… Τόσο ανόητοι είσθε… Τόσο ματαιόδοξοι… Τόσο πωρωμένοι… Τόσο εμετικοί… Τόσο προδότες… Πάρτε το χαμπάρι συγκυβερνήτες και συγκυβερνούμενοι… ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!
Π@@στηδες , Δε θα μας πάρετε την Πατρίδα μας… Δε θα μας πάρετε την ψυχή μας…
 
 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr