«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 21

Ετοιμάζουν την δική τους “άνοιξη” στην Ελλάδα;

Τα πρόσφατα τραγικά (από κάθε πλευρά) γεγονότα στο ΟΑΚΑ, έγιναν αντικείμενο σοβαροφανών συζητήσεων από διάφορους «ειδικούς» και μη. Οι εικόνες καταστροφής και η ταυτόχρονη ατιμωρησία μένουν όμως για να μας τονίσουν πως κάτι πολύ περίεργο -και χωρίς ουσιαστικό λόγο ή αιτία- συνέβη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα ΜΜ"Ε" της ντροπής, της κατοχικής προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού φρόντισαν εγκαίρως να απομονώσουν τις εικόνες φρίκης και της μεγάλης αλήθειας, της «πρόβας» που έγινε από τους καλοπληρωμένους εισαγόμενους καταστροφείς. Τα μακρινά πλάνα, οι καπνοί και οι συμπλοκές που έδιναν «εικόνα» αλλά όχι πρόσωπα, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα τέλειο άλλοθι για τους ανθυποκυβερνώντες την χώρα. Η προβοκάτσια που αποσκοπούσε σε αύξηση της αστυνόμευσης, σε όλους τους χώρους και ίσως σε ολόκληρη την χώρα η οποία ζει στους ρυθμούς της 25ης Μαρτίου, δείχνει να αποδίδει στα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος διέταξε συλλήψεις (πριν ακόμη γίνουν επεισόδια) όλων όσων κινηθούν κατά των πολιτικών… Δηλαδή, ο τοποθετημένος (από το ΟΑΚΑ) «φόβος επεισοδίων», θα αντιμετωπιστεί στις παρελάσεις, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι υπεύθυνοι της παράδοσης της χώρας σε κατάσταση κατοχής από ξένες δυνάμεις (οικονομικές και μη).

Όλα τα φρόντισε η κυβερνοπροπαγάνδα, για να πείσει πως το «ξαφνικό γεγονός» αποτελεί απειλή για το πολίτευμα (το οποίο έχει ήδη παυθεί με το «ναι σε όλα» της ψήφισης του 2ου(;) μνημονίου). Μόνο, που, οι κυβερνοπροβοκάτορες αμέλησαν τις διαρροές εικόνων με τους «καταστροφείς» του ΟΑΚΑ. Παρέλειψαν να αναφερθούν στις εθνικότητές τους, όπως παρέλειψαν και να τονίσουν την πλήρη «αποτυχία» της αστυνομίας στο να συλλάβει τους «ταραξίες»

Η φωτογραφία που μας έστειλε πολύ καλός φίλος, δείχνει το… «περιεχόμενο» εκείνων που κατέστρεψαν το ΟΑΚΑ και ισοπέδωσαν την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, αυτή η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε στα ΜΜ"Ε" της κυβερνοδιαπλοκής, ούτε προβλέπεται να γίνει αντικείμενο συζητήσεων.
Βλέπετε, η «Ελληνική Άνοιξη» ίσως να αποτελεί και ένα από τα προπύργια άμυνας της κατοχικής κυβέρνησης και του διεφθαρμένου υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.

Η «Ελληνική Άνοιξη» ενδέχεται να αποτελέσει και το «αιφνίδιο γεγονός» το οποίο θα λειτουργήσει ως καταλύτης για αλλαγές στο πολίτευμα, στην αστυνόμευση και στην εν γένει εγκαθίδρυση ενός μη δημοκρατικού καθεστώτος…

Η «Ελληνική Άνοιξη», ίσως να προετοιμάζεται στα ξενοδοχεία 5 αστέρων που φιλοξενούν «τραυματίες πολέμου» από τη Λιβύη, οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχουν κανένα λόγο συνέχισης της διαμονής τους στην Ελλάδα… Κι όμως παραμένουν, δείχνοντας πως κάτι περιμένουν…
από το Ας μιλήσουμε επιτέλους

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr