«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Ημαρτον βρε Θεομπαίκτη! για ποια Επανάσταση μιλάς;

“Πριν από 2 χρόνια, ο Λαός μας ζήτησε
να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις
της χώρας από βάρη και δουλείες.
Ζήτησε Επανάσταση.
Την Επανάσταση του αυτονόητου!
Να κάνουμε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές
που θα επιτρέψουν στη χώρα μας
να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της.
Αυτό κάνουμε.
Αυτό προσπαθούμε.
Αυτός είναι ο στόχος μας.
Να ξεφύγουμε όλοι από τους περιοριστικούς
ορίζοντες του μικρόκοσμου μας
και να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον.
Το καλύτερο για όλους.”
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ημαρτον βρε Θεομπαίκτη!για ποια Επανάσταση μιλάς;
Πότε σου ζήτησε ο λαός να αφήσεις στο δρόμο χωρίς δουλειά,χωρίς ψωμί,χωρίς ασφάλεια 1 εκατομμύριο Ελληνες;Βρε αρχιψεύτη του κερατά πότε σου ζητήσαμε να κόψεις τις συντάξεις,να εκμηδενίσεις τα μεροκάματα,να κατακρεουργήσεις τα κονδύλια για την παιδεία και τους ΑμεΑ;
Πότε σου είπαμε να βάλεις φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε;
Πότε σου είπαμε να ξεπουλήσεις τη δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής;
Ποιος σου 'δωσε μωρέ και πότε το δικαίωμα να διαπραγματεύεσαι τη ζωή μας στα σκλαβοπάζαρα;
Πότε σου ζητήσαμε να μας ανοίγεις τα κεφάλια με τα ΜΑΤ σε κάθε διαδήλωση;
Μέχρι και τους μαθητές,μικρά παιδιά,το μέλλον της πατρίδας,τσακίσατε προχτές.
Τους κλέφτες συναδέλφους σου πολιτικούς σου είπαμε να βάλεις στη φυλακή και να δημεύσεις τις περιουσίες τους,που τις έκαναν με τα λεφτά του κράτους αλλά αυτό δεν τόλμησες να το κάνεις γιατί βρωμάει μπαρούτι,αφού ο ένας κρατάει τον άλλο από κάπου!!!
Να σταματήσεις το φαγοπότι από τις μίζες και τους διορισμούς από τα παράθυρα σου είπαμε κι εσύ φρόντισες να τα κάνεις επίσημα με το εφεύρημα των ΜΚΟ της κοινωνικής προσφοράς.
Ούτε ντροπή,ούτε τσίπα,ούτε ιερό,ούτε όσιο!
Μονάχα πάρτι και τσιμπούσι η παρέα κι όλη η Ελλάδα στο σφυρί!
Απίστευτο το θράσος σου,το τέλος των Τσαουσέσκου όμως είναι γνωστό σε όλους μας.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο τον "απολογισμό" των 2 χρόνων της Κυβέρνησης

πηγη : Ζείδωρον

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr