«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

Γράφει ο Δημήτριος Γ.

Δεν σας θέλει ο λαός ούτε έχετε καμία εν λευκώ εξουσιοδότηση να τον οδηγήσετε ερήμην του στα σύγχρονα κρεματόρια των διεθνών τοκογλύφων.
Δεν έχετε την πολιτική νομιμοποίηση να διαπραγματεύεστε με τους διεθνεις εγκληματίες τον τρόπο της σφαγής μας, εάν ανατρέξουμε στα γκάλοπ είσαστε σε πλήρη αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα αφού το ποσοστό σας στη καλύτερη των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει το 15%.
Είσαστε κατάπτυστοι ψεύτες γιατί υφαρπάξατε την ψήφο του λαού λέγοντας λεφτά υπάρχουν και μετά μαγειρέψατε
σε αγαστή συνεργασία με τους φίλους σας διεθνείς εγκληματίες τα στατιστικά στοιχεία, με απώτερο στόχο να φέρετε το ΔΝΤ και με το πρόσχημα του δήθεν χρέους να διεξάγετε γενοκτονία εναντίων του Ελληνικού λαού .
Είσαστε προδότες αν και μάλλον αυτή η λέξη ωχριά μπροστά στο μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττετε εναντίον του λαού, εγώ θα πρότεινα στο λεξικό να προστεθεί η λέξη Παπανδρέου εάν θέλουμε να εννοήσουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από την απλή προδοσία. “Είσαστε Παπανδρέου λοιπόν”.
Πιέζετε διαρκώς τον λαό για μεγαλύτερες θυσίες λέγοντας του ότι είναι πατριωτικό να θυσιαστεί για να σώσει την πατρίδα. Αλήθεια τι είναι πατρίδα για εσάς? Δεν είναι η ελληνική οικογένεια που καταστρέφετε εσείς με τις εγκληματικές πράξεις σας σήμερα? Δεν είναι ο άνεργος που δεν μπορεί να επιβίωση?
Δεν είναι ο νέος που τον στέλνετε στη ξενιτιά?
Δεν ειναι ο συνταξιούχος που αδυνατεί να επιβιώσει εξαιτίας της δική σας προδοσίας? Δεν είναι οι κρατικές μονοπωλιακές επιχειρήσεις που θέλετε να τις ξεπουλήστε έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς εγκληματίες φίλου σας?
Και τι θα μείνει μετά από αυτή την λαίλαπα για να το παρουσιάζουμε ως δική μας πατρίδα, εφόσον όλα θα τα έχετε παραχωρήσει στους συνεργάτες σας στο εξωτερικό?
Δώστε λοιπόν ξευτιλισμένοι προδότες τον νέο ορισμό της λέξης πατρίδα, πείτε μας τι διάολο σημαίνει για εσάς αυτή η λέξη για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς την άρρωστη σκέψη σας.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορείτε να αφήσετε στη μέση τη δουλειά που σας έχουν αναθέσει οι φίλοι σας διεθνείς εγκληματίες, γιατί δεν είναι μαλάκες σας κρατάνε από τα ανύπαρκτα αρχίδια σας και αν τολμήσετε να τους εγκαταλείψετε θα σας δώσουν στο λαό, ο όποιος θα σας εξαϋλώσει από την αγάπη που σας έχει, βγάζοντας οι ίδιοι οι φίλοι σας όλες τις βρώμικες συναλλαγές που έχετε κάνει μαζί τους κάτω από το τραπέζι. Πήγε να το κάνει ο Παπανδρέου πριν από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και τον επανέφεραν στη τάξη, υπενθυμίζοντας του ότι οι συμφωνίες μεταξύ των μελλών της καμόρα πρέπει να εκτελούνται στο ακέραιο.
Είσαστε και είμαστε λοιπόν ο καθένας για του δικούς του λόγους σε πλήρες αδιέξοδο. Τι γίνεται λοιπόν από από και πέρα? Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του εσείς θέλετε να πάτε το σχέδιο σας ως το τέρμα, δε μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο γιατί οι φίλοι σας δε σας αφήνουν, ο Ελληνικός λαός δε μπορεί να αντέξει άλλο να τον ξεζουμίζουν χωρίς αποτέλεσμα και να παραμένει άπραγος .
Ο συνταγματικός νομοθέτης έχει βάλει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις με το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος το όποιο αναφέρει ότι “ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.” και όταν λέει “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων” δεν εννοεί μόνο τους άοπλους πολίτες, αλλά πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν ταχτεί δίνοντας όρκο να υπερασπίζονται το σύνταγμα και τον λαό
Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr