«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

Νέες μαρτυρίες για την δολοφονία του αγωνιστή

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες διαδηλωτών που τραυματίστηκαν κατά τις επιθέσεις των προβοκατόρων ενάντια στην κινητοποίηση των εργαζομένων στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, εξιστορεί:

«Ήμουν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ μπροστά στο «Μ. Βρετανία». Οποιος ήθελε να περάσει, πέρναγε από τα πλαϊνά και από τα πεζοδρόμια. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί έρχονταν κάποιοι μεμονωμένοι που εμφανίζονταν να διαμαρτύρονται «γιατί δε μας αφήνετε να περάσουμε», «έχετε μέτωπο με τους εργαζόμενους», «εσείς φυλάτε τη Βουλή» και κάποιοι ακόμα πιο εριστικοί. Ορισμένοι, μάλιστα, απ’ όσους περνούσαν μας φωτογράφιζαν ή μας βιντεοσκοπούσαν.

Κάτω από εμάς ήταν η ΠΟΕΔΗΝ, που όταν απομακρύνθηκαν άρχισαν οι φραστικές επιθέσεις να κλιμακώνονταιμέχρι που εμφανίστηκε η ομάδα «Δεν Πληρώνω», που ήταν πίσω από την ΠΟΕΔΗΝ.

Αυτή ήταν η αρχή του προβλήματος.Μπήκαν συγκροτημένα μπροστά μας και άρχισαν οι βρισιές: «Είστε πουλημένοι», «φυλάτε τη Βουλή», «τα έχετε βρει με την κυβέρνηση». Άρχισαν να πετάνε μπουκάλια νερό, μπογιές, ό,τι βρίσκανε. Στη συνέχεια πλησιάζοντας άρχισαν να χτυπάνε, μπουνιές, κλοτσιές. Έγινε συμπλοκή.
Ακριβώς πίσω τους βρίσκονταν οι κουκουλοφόροι, οι γνωστές ομάδες των προβοκατόρων. Άρχισαν να σπάνε μάρμαρα με βαριοπούλες στο «Μ. Βρετανία». Στη συνέχεια άρχισαν πετροπόλεμο, πέταξαν και μολότοφ.Εγώ, επειδή χτυπήθηκα με πέτρα στο κεφάλι, κινήθηκα στον κυρίως δρόμο του Συντάγματος, στο βαν του ΠΑΜΕ για πρώτες βοήθειες. Έβλεπα ότι πετάγανε πέτρες και φωτοβολίδες προς τον κόσμο. Εκεί όπου υπήρχαν μαθητές, συνταξιούχοι, γυναίκες».

Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων στα χέρια προβοκατόρων που επιτίθενται στο ΠΑΜΕ

Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων στα χέρια προβοκατόρων που επιτίθενται στο ΠΑΜΕ

Ο Νίκος Δρακόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι και τραύματα στο κεφάλι. Οπως μας είπε, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» μαζί και με άλλα μέλη της περιφρούρησης προσπαθούσαν να απωθήσουν τους προβοκάτορες – κουκουλοφόρους, που πετροβολούσαν τους διαδηλωτές. Εκείνη τη στιγμή μια ακόμη «βροχή» από πέτρες ανάγκασε τις δυνάμεις της περιφρούρησης σε υποχώρηση. Μια ομάδα μαυροντυμένων κουκουλοφόρων, περίπου 10 ατόμων, τον αιφνιδίασε, τον απέσπασε από τους συντρόφους του, τον ρίχνει κάτω και αρχίζει να τον χτυπά ανελέητα με κλοτσιές και ρόπαλα, σε όλο του το σώμα.

Η παρέμβαση ενός περαστικού γιατρού, μιας κοπέλας και μερικών ακόμη ανθρώπων τον διέσωσε τελικά από τη μανία των «ανώνυμων» κουκουλοφόρων.Μεταφέρθηκε σηκωτός σε παρακείμενη στοά, μετά τη Σταδίου.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι και σοβαρό κάταγμα στο πόδι, το οποίο προκλήθηκε από συντριπτικό χτύπημα από ρόπαλο. Η ζημιά στο πόδι του είναι τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να εγχειρισθεί.

ΠΗΓΗ: rizospastis.gr  το “βρήκαμε” στο  Olympia.gr

  1. Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, ανέλαβε την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των εργαζομένων που διαδήλωσαν με το ΠΑΜΕ σήμερα στις 20/10/2011, με ανακοίνωση της στον αναρχοτραμπουκικο ιστότοπο του Indymedia. Προσπαθούν μέσω μιας φτηνιάρικης, ασφαλίτικης και φασιστικής ανακοίνωσης, να δικαιολογήσουν τον παρακρατικό τους ρόλο και ελπίζουν να στρέψουν όσους περισσότερους κουφιοκέφαλους μπορούν, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Προσπαθούν με ψευτοιστορικές αναφορές και δήθεν καταγγελτικό ύφος, να αποκτήσουν συμπάθειες στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με την οποία δεν έχουν διακόψει τις σχέσεις τους …

    Αν και δεν περίμενα πως θα βγάλουν και ανακοίνωση τα θρασύδειλα τομάρια, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, μας αποκάλυψε τον ρόλο της ως το αριστερό όργανο των αντιεξουσιαστών στην εξουσία και ως τμήμα του παρακρατικού μηχανισμού της ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Αντιεξουσιαστές δηλαδή όταν πρόκειται για την ΛΑΙΚΗ εξουσία, καθώς κατακεραυνώνουν την αστική εξουσία στις ανακοινώσεις, και την υπερασπίζονται με τις πράξεις τους. Με πέπλο την υπερεπαναστατικότητά τους, φλομώνουν νεαρά παιδιά με ψέμα, αντικομμουνισμό και μίσος ενάντια στους εργάτες και εργαζόμενους, τους οποίους σήμερα στοχοποίησαν με μολότωφ, πέτρες, ξύλινα ακόντια, πυροσβεστήρες, σπαθιά (?!?!) και βόμβες κρότου λάμψης, τις οποίες εφοδιάστηκαν απο τους συνεργάτες τους στην Ασφάλεια

    Βέβαια, εκτός απο την υπαλληλική σχέση που έχουν με την Ασφάλεια και το παρακράτος, φαίνεται να έχουν και άψογη “συνεργασία” με το “Κινημα” του Δεν Πληρώνω, το οποίο ήταν αυτό που επιτέθηκε πρώτο (φραστικά και σωματικά) στους εργαζόμενους διαδηλωτές με το ΠΑΜΕ, ώστε μετά από λίγο να ξεπηδήσουν από πίσω τους, οι δολοφόνοι. Μάλιστα άνθρωποι του “Δεν Πληρώνω” για να κρύψουν τις ευθύνες τους, την ώρα που η επίθεση των κουκουλοφόρων βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, κατέγγελναν σε τηλεοπτικούς σταθμούς πως το ΠΑΜΕ εμποδίζει τους 100 διαδηλωτές του Δεν Πληρώνω, να ανηφορίσει στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη Αμαλίας και να κάνει κατάληψη των Ανακτόρων. Δεν τους έφτανε που από τον Μάη μέχρι σήμερα, είχαν όλο τον χώρο του Συντάγματος στην διάθεσή τους, ώστε να ρίξουν τις μούντζες της ζωής τους (?!?!) και έβριζαν το ΠΑΜΕ διότι δεν ήταν εκεί (!!!!!), αλλά ήθελαν και σήμερα αυτοί οι 100 νοματαίοι, με φασιστικό τρόπο να σπάσουν την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, ώστε να εισχωρήσει το κάθε πασοκοασφαληταριο που κρύβεται στο “κίνημά” τους και να μπει ελεύθερα ανάμεσα στους εργαζόμενους διαδηλωτές. Μάλιστα ο απατεώνας εκπρόσωπός τους, δήλωσε στο zougla.gr, πως το ΠΑΜΕ πετούσε πέτρες στους διαδηλωτές, εννοώντας φυσικά τα σκυλοτόμαρα με τις κουκούλες. Προς τιμήν του ο δημοσιογράφος του zougla.gr, αρνήθηκε να το καταχωρήσει ως σοβαρή άποψη

    να και οι απαντηση στον αρχιασφαλιτη

Σ. Περίοπα : Σας μετέφερα μόνο ένα που έχει και βίντεο , αν θέλετε προσθέστε τα δικά σας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr