«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

Είπε όχι η Λ. Κατσέλη και διεγράφη

 Τζάμπα έχασε τρείς ώρες με την Λούκα Κατσέλη ο ΓΑΠ και τώρα αναγκάζεται να την διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα που θα αριθμεί 153 βουλευτές. Και δεν είχε πεί οτι αν μείνει με 153 βουλευτές δεν κυβερνά;
Η Κατσέλη ανακοίνωσε ότι καταψηφίζει το άρθρο 37 που καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και πρότεινε  την αναβολή ψήφισης του καθώς  και δίμηνη παράταση για επαναδιαπραγμάτευσή του.
Στο γραφείο του Παπανδρέου στη...
Βουλή, η Κατσέλη πήγε το πρωί και έφυγε το μεσημέρι, ενώ την πίεσαν και οι Βενιζέλος, Ρέππας, μαζί με τον ΓΑΠ.
Σημειώνεται, πως όταν η κ.Κατσέλη ήταν στο Υπουργείο Εργασίας είχε στις διαπραγματεύσεις ως «κόκκινη γραμμή» την προστασία των συλλογικών συμβάσεων. Σ’ αυτό τουλάχιστον ήταν σταθερή.
Μετά την ομιλία της κ. Κατσέλη ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε “οριακές αλλαγές στη διατύπωση του επίμαχου άρθρου 37″ , γνωστοποιώντας ότι θα έχει συζήτηση με την κ. Κατσέλη και τον αρμόδιο υπουργό, Γ. Κουτρουμάνη και θα επανέλθει στο θέμα.
«Αντιλαμβάνομαι τη θέση της κ. Κατσέλη, οποία διαχειρίστηκε ως υπουργός μια δύσκολη κατάσταση με μεγάλη επιτυχία, Θεωρώ ότι μπορούμε να επιφέρουμε ορισμένες αλλαγές στη διατύπωση του άρθρου 37», ανέφερε ο υπουργός.
Ακολούθησε συζήτηση της κ. Κατσέλη με τον κ. Βενιζέλο, αλλά τελικά την διέγραψαν
antinews.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr