«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

13 Επειδή οι θεωρίες και τα σενάρια δε θα μας δώσουν να φάμε,ας πράξουμε κάτι που θα μας κρατήσει όρθιους τις πρώτες,τουλάχιστον,δύσκολες μέρες που πλησιάζουν.Αυτοί σκοπεύουν να μας ξεμαντρώσουν και να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου.Αν οργανωθούμε τώρα που δεν έχουμε τρελαθεί ακόμα από την πείνα,θα τα....
καταφέρουμε.ΠΩΣ;
Όταν γίνει η στάση πληρωμών,μέρα με τη μέρα η κυκλοφορία του χρήματος θα γίνεται ολο και πιο δύσκολα.Τα ρευστά διαθέσιμα θα εξαφανιστούν μετά από λίγα 24ωρα και τα φαινόμενα υπερπληθωρισμού στα είδη πρώτης ανάγκης θα ενταθούν.Τα λιγοστά χρήματα που θα έχει ο καθένας μας δε θα έχουν καμμία συναλλακτική αξία.Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε χωρίς χρήματα,θα είναι αν καταφέρουμε να τα καταργήσουμε αντικαθιστώντας τα με ένα άλλο ανταλλακτικό μέσο(υπάρχουν διάφορα παραδείγματα όπως κουπόνια-βλέπε τρουέκε στην Αργεντινή-,πληρωμή σε εργατοώρες-σχέδιο Αχιλλέας.)
Ξεκινήστε από σήμερα με συγγενείς και φίλους(μέχρι να εξοικειωθείτε αναπτύξτε το με άτομα εμπιστοσύνης)και διαμορφώστε το μοντέλο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αν δείτε ότι το μοντέλο αρχίζει να λειτουργεί, κάν'τε το στη γειτονιά σας. Σα χώρος ανταλλακτηρίου μπορεί να χρησιμοποιείται η πλατεία της γειτονιάς σας. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι κάτοικοι της συνοικίας σας(η επίδειξη ταυτότητας αρκεί για να απομακρυνθούν οι πονηράκηδες),για να ελέγχει ο καθένας ανά πάσα στιγμή κακόβουλο γείτονα. Η ονομαστική συμμετοχή θα εξασφαλίσει τόσο την ποιότητα των προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών, όσο και τη δυνατότητα πίστωσης για περεταίρω εξαργύρωση.
Μην περιμένετε μεσσίες να σας σώσουν.Δοκιμάστε με την παρέα σας την ανταλλακτική μέθοδο και βρείτε τη φόρμουλα να επεκτείνετε το ανταλλακτήριο στη γειτονιά σας.
kostas o'sullivan.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_931.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr